The never ending life

IMG_2537
Jag var tvungen att fråga tomtarna här hemma om de håller på med nån jefla forskning. H U R svårt kan det vara att a) sopsortera b) slänga i soptunnan innan det blir för mycket.

… och varje gång får jag samma reaktion: två som flinar och som svarar att ”vi vill bara se hur lång tid det går innan du exploderar.” 

😡

 1. Samma här. Ganska respektlöst tycker jag. Känner mig som en general som sitter på sin häst och vrålar order i motvind. Inte så romantiskt.

 2. Sambon kallade mig handlingsförlamad för en stund sedan – då sa jag att han är rätt handlingsförlamad var det gäller vår relation… japp – på den nivån är vi i dag

   1. Men alltså funkar det att bara… försöka skita i det. Lär de sig då?

    Jag har en bonusson på 20-år som bara dumpar sin tvätt i tron om att jag ska tvätta den åt honom. Jag tänker liksom att han är vuxen och betalar inget för att han bor hemma borde kunna tvätta lite tvätt någongång ibland. Precis som att han skulle kunna dammsuga..

    Så jag har helt enkelt slutat tvätta. Någongång efter han precis duschat fick han småpanik för hans kallingar var slut och satte på en maskin… med sin egen tvätt då… Men dumpas fortfarande… vad gör man? Tips?

    1. Betalar han inget för att bo hemma skulle jag sätta mig ner och prata med han. Så länge du bor & äter gratis så krävs det att du tex städar huset/rummet varje vecka. Samt sköter tvätten med våra kläder oxå. Annars kommer du få börja betala jemma för bostad & mat & markservicen. Säg en summa runt 2500-4000kr beroende på hur mat han äter osv.
     För ska han klara bo själv framöver så behöver han lära sig att det kostar med boende osv.

    2. Dumpa tillbaka tvätten i hans rum eller säng.
     Eller skaffa egen tvättunna till honom… och skit i att hans tvätt.
     Han lär ju fatta nån gång

  1. Den där påsen ska bara innehålla papper. Nu ligger det plast från avokado där, vilket fick det att brinna i skallen på mig. Också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..