ANNONS

Bästa brun utan sol

/

För några år sedan gjorde jag en ansiktsanalys och höll på att dö. I tidig ålder började jag sola solarium och några år senare köpte jag ett fullskaligt solarium. Jag knarkade soltimmar. Varje gång jag åkte utomlands så pressade jag …. med kokosolja. Jag var alltid brun.

… och så gjorde jag den här ansiktsscanningen. 

IMG_8312
Jag fick årets chock. Jag är solskadad i hela ansiktet. Från den dagen har jag inte visat mitt fejs i solen. Slutade sola på 0,2 sekunder. Ni vet gamla människor; … om man tittar på dom så ser man ofta mörka pigment som fläckar i ansiktet. Det är precis det som skulle hända mig när mycket av det där ni ser, skulle flyta upp när jag blir äldre. Efter den undersökningen så har jag jobbat hårt med mitt ansikte. Undviker sol och gör kontinuerliga behandlingar såsom Dermapen etc. 
tancan_bronze_self_tanning_spray_30139_x8
Men, jag gillar ju fortfarande att vara brun så lösningen blev TanCan. En svensktillverkad produkt som bl a innehåller Aloe Vera. Har använt det i många år nu och det är helt omöjligt att se att det är en fejkbränna. Dessutom luktar den inte. Det finns två varianter; en TanCan Bronze som man sprejar på sig på kvällen, går och lägger sig och sen duschar man bort överskottet på morgonen. Det kan färga lakan men är vattenlösligt.

Den andra varianten, som är mer för ansiktet, är TanCan Clear. Den testade jag för länge sen men då den är genomskinlig så tyckte jag det var läskigt att inte se exakt var man sprejade. Men, för några månader sen var det en läsare som övertalade mig att verkligen prova ordentligt och nu tycker jag den är asbra. Den kan man spreja på sig på morgonen och man behöver inte tvätta bort överskottet. Efter några timmar så syns resultatet. 

tancan_self_tanning_clear_spray_30095_x2

Har ni inte provat TanCan så gör det. Jag har dessutom superbra priser. MEN, jag råder er att titta på min video för annars kommer ni bli skitsura på mig. HÄR hittar ni TanCan.

16
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00