ANNONS

Skärgårdsliv

/

Jag inledde helgen med att plocka upp W för att åka hem till henne ute i skärgården.
På vägen stannade vi vid en bensinstation för att köpa kaffe och W frågade om jag ville ha fikabröd. Hon bor ute på en ö dit man bara kommer med båt, som tar ca 20 min. Tänkte att vi så klart skulle äta bullarna på båten.
Så när hon öppnar påsen i bilen fick jag en hjärtinfarkt! ”One crumble in the car and you’re dead!”

W började asgarva och tryckte genast ned bullen i påsen igen. ”Oh my God, how could I ever forget how you are!”

Hon tyckte för övrigt att min donut såg skum ut.
”Looks like a vagina!” Jefligt sugen man blev på att äta den … not.

Jag gillar ju inte vinter över huvud taget men måste medge att det är fantastiskt vackert här i skärgården.
Vid bryggan stod familjens fyrhjuling och väntade.
W har bott i Sverige i många år och kommer från Las Vegas så i början när hon flyttade hit var jag övertygad om att hon aldrig skulle greja det. Här snackar vi nån som aldrig skulle gå utanför dörren utan läppstift! 15 år senare går hon fortfarande inte utanför dörren utan läppstift och målade naglar, men hon är en jefel på att hugga ner träd och kör båt som en infödd skärgårdsbo.

Så här 25 år in i vår vänskap är hon den som känner mig allra bäst.
Jag älskar att vara hemma hos W. Lugnet är som balsam för själen.
En skön drink gör ju inte tillvaron sämre direkt.
Hennes familj är borta i helgen så vi har bara pratat, ätit gott och kollat på serier.

Varje gång jag är här så säger jag att jag måste komma oftare. Det är verkligen bästa stället att vila hjärnan på.

6
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00