Apropå onödiga inköp

För det mesta är maken och talibanen på två olika planeter. Detta dels för att somliga är mitt inne i sin värsta tonårsperiod, vilket gör att somliga andra plötsligt också blir 15 år … och dels för att de, utöver det, är extremt lika.

Men, ibland tycker dom att dom är jättesmarta. Båda gillar maskiner och allt som ”förenklar” tillvaron. 

IMG_1847
Härom dagen kom de hem med det här schabraket. ”Nu kan vi göra JÄTTEGOD friterad potatis!”

Jag tittar på den. Tittar på mina ugnar … som både ångkokar och varmluftar. Tittar på maken och talibanen. ”Ni vet att jag gör JÄTTEGOD potatis i ugn … så why this?!”

”Men man kan göra MASSOR av fettfria friterade gooooda saker med den här!”

”Jaha, och exakt var i våra överfulla skåp tycker ni att den ska stå?”

”Vi kan väl ha den framme, den är ju snygg!” säger soon to be divorced husband.

IMG_1848
I don’t think so men okej, ska väl erkänna att potatisen blev asgod med endast yttepytte lite olja …

… men nä, den är stor som en jefla jumbojet.

 1. Adnil73 skriver:

  Har en OBH nordica. Fick i present för 7 år sedan, som jag använt den. Älskar den fast har den dock inte framme 😋

 2. Anna skriver:

  Min make tyckte att råsaftcentrifugen kunde stå framme om vi la några citroner bredvid, så att det såg hälsosamt ut……..

 3. Anne R skriver:

  Har funderat på en sån där men har verkligen inte plats.
  Det här med bajsspray. Jag har tänkt att det nog inte funkar för mig för den lär ha en stark doft i sig själv och jag får kli i halsen av starka dofter. Men då jag inte läst nån sån kritik så köpte jag en. Tyvärr var det exakt så illa som jag befarade. Glamgirl luktar visserligen gott, men det svider i andningsorganen. Bajs luktar inte gott, men hellre det om jag får välja. Tyvärr!

 4. Carina skriver:

  Vi gör chicken nuggets i den. Så gott med panko. Sedan gör vi sötpotatis- samt vanliga pommes. Kidsen gillar och mamman är glad som försöker käka lite nyttigare. Ska absolut testa hel kyckling som någon tipsade om.

 5. Neapea skriver:

  Vi gör granola, grönkålschips, halloumi i stavar, rotfrukter mm. Har ingen micro så värmer på vissa saker i denna istället, blir jättebra!

   1. Neapea skriver:

    Dela grönkål i lagom bitar, ”massera” in valfri olja, fritera och salta efteråt. ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..