ANNONS

När man är en smula dum i huvudet

/

Jag gillar att titta på serier men har en tvångsgrej för mig varje gång och just därför försöker jag vara noga med vad jag väljer för serie. För, när jag väl har börjat titta så måste jag se alla avsnitt … oavsett ifall den visar sig bra eller dålig. Ja, om den är bra så är ju det … bra. Värre när det är en dålig serie.

Skärmavbild 2019-01-23 kl. 20.27.22
Härom dagen tyckte jag att jag hade hittat en riktigt bra serie på Netflix; ”Queen of the South”. Handlar om några drogkarteller i Mexico och USA. För säkerhets skull gör jag som alltid: kollar på imdb.com. En amerikansk sida där filmer/serier får betyg. Serien har 7,9 vilket är högt. Alltså svinbra.

Efter första avsnittet började det klia. Efter det andra konstaterade jag att betyget är åt helvitti. Serien suger hästba**e.

Men, det är här mitt tvångsbeteende kickar in: eftersom jag har påbörjat serien måste jag också se alla avsnitt. A l l a.

… är inne på andra säsongen. Don’t watch it.

Kan ju säga att det här inte är första gången jag torskar på en serie. Har ni några liknande grejer för er?

27
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00