Alltså, det här jäkla VitaePro

IMG_2347
Nu har vi ju sett den reklamen i flera år och jag börjar fundera på om den kanske är bra på riktigt. Jag menar, tv-reklam är inte jättebilligt.

Anybody who knows?

 1. Googla ”Viaepro bluff” så får du fram diverse länkar…

  ”VitaePro innehåller ingredienser med dokumenterade hälsoeffekter, vilket är sant. Men de talar inte om att man bör äta 25 – 60 kapslar per dag för att få en bra hälsoeffekt. Det finns heller inga studier som visar att VitaePro ger några som helst hälsoeffekter – men det finns TV-reklam och betalda kändisar som säger att ”det funkar för dem”.

  Troligen tjänar de ganska mycket på att vi luras in att köpa deras preparat – därför kan de fortsätta med sin tv-reklam.

  Här är exempel på länk: https://www.expressen.se/nyheter/halsopillret-vitaepro-kan-gora-dig-sjuk/

  Var alltid kritisk är mitt råd. Till allt…!

   1. Jag kan inte ens fatta att det FÅR fortsätta säljas?! Så många anmälningar och vite de har fått och ändå kan de fortsätta. Sååå otroligt synd om de som lider och går på detta skit..

    1. Men alltså, de är ju en massa kändisar som gör reklam för dom! Jag fattar inte, kan inte göra reklam för något som jag inte vet funkar!

     1. Pengar kära du, pengar. Klart som korvspad att de som marknadsför detta tjänar så pass mycket att de inte vill säga nej. Att företaget gärna använder sig av kända idrottsutövare ger trovärdighet bland köparna.
      Man kör hårt med reklamen även i Norge så det finns många många som tror på detta. Det är väl marknadsföring på sitt bästa? Eller värsta?

 2. Ha ha ha. Har tänkt precis likadant. SÅ dålig reklam och SÅ trista gubbar det varit genom åren. Och så kommer ny reklam, ännu mer frekvent. Vad står det för? Och, den jobbigare frågan, fan har man missat något? 😬

  1. Haha, men mitt fall så fungerar det. Uppenbarligen! Sen om det är nödvändigt eller inte, är ju en annan sak! Helt klart har jag skapat ett behov eftersom jag säljer som attan.

  2. Fast bajssprayen levererar ju faktiskt det som den utlovar! Det är väl en jävla skillnad.. Sen det där med att skapa behov. Du köper väl förstås aldrig nånting överhuvudtaget?

  3. Petra jag håller inte riktigt med dig där, även om jag förstår hur du menar.
   Det finns många barn och ungdomar (även vuxna) som inte vågar bajsa på skolan och offentliga toaletter och därmed får magbesvär. Då är ju bajssprayen en otrolig hjälp 😉👍

 3. Så länge det finns folk dom köper denna dynga kommer dessa trista gubbar och tanter att finnas i reklamen. Med allsidig kost för man i sig det kroppen behöver utan Vitae bluff. I västvärlden är det sällan någon som inte är gbp op eller lider av annan svår sjukdom som behöver kosttillskott.

 4. Var det inte de som fick stora böter häromåret för att de inte kunde ”bevisa” det som sas i reklamen? Nu är de tillbaka med nya formuleringar men samma produkt

 5. Svar nej. De har blivit anmälda för att ha felaktigt marknadsfört sin produkt och dess påstådda effekter. De har fått betala vite flera gånger om, men det är så många som fortfarande köper att de att de har råd att fortsätta luras.

 6. Jag tycker oxå detta är något att vara väldigt kritisk till – man ska alltid vara försiktig med kosttillskott när man äter mediciner och kolla upp så de inte ”krockar ” eller påverkar varandra.
  Något jag vet funkar på många med ledrelaterade problem som tex Artros (både människor,hundar & hästar) är Nya Zeeländsk grönläppad mussla (rätt mängd koncentrat dock ) för människa tex Glyc (http://www.redog.nu/index.php?route=product/product&product_id=73).
  Sen påverkar ju såklart vikt, ålder och leverne (mat, kondition,rörelse osv).
  😎

 7. Något som inte har något som helst med det här att göra öht; finns det något förutom mc-mässan man inte får missa i Stockholm i helgen?

 8. Min pappa som är 76 har ätit magnesium tabletter i 6-7 år och han hävdar att han är ”rörligare” och mindre stel i lederna än vad han var för 10 år sedan. I övrigt äter han nog mer eller mindre samma kost som han alltid gjort, promenerar några kilometer varje dag och är nog vad jag skulle kalla en hälsomedveten herre. Så något gott verkar magnesiumet göra.

 9. Provade VitaePro för några år sedan då jag var (är) väldigt trött och stel. Efter 3 månader avslutade jag det hela eftersom jag inte blev ett dugg piggare eller mjukare i mina leder. Sedan har jag blivit erbjuden ”förbättrad” produkt? Vadå? Så det var en sämre vara jag betalade dyra pengar för?
  Nej bara bluff, skam på kändisar som ställer upp för pengar!
  Nu köper jag de produkter som jag själv väljer. Magnesium är ett måste liksom D-vitamin och zink m fl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..