Alltså, det här jäkla VitaePro

IMG_2347
Nu har vi ju sett den reklamen i flera år och jag börjar fundera på om den kanske är bra på riktigt. Jag menar, tv-reklam är inte jättebilligt.

Anybody who knows?

 1. Anneli skriver:

  Nej tyvärr är den produkten inget att ha..dyrt och man blir lurad. Vi har testat det gör absolut ingenting gen skillnad.

 2. Viveka skriver:

  Provade VitaePro för några år sedan då jag var (är) väldigt trött och stel. Efter 3 månader avslutade jag det hela eftersom jag inte blev ett dugg piggare eller mjukare i mina leder. Sedan har jag blivit erbjuden ”förbättrad” produkt? Vadå? Så det var en sämre vara jag betalade dyra pengar för?
  Nej bara bluff, skam på kändisar som ställer upp för pengar!
  Nu köper jag de produkter som jag själv väljer. Magnesium är ett måste liksom D-vitamin och zink m fl

 3. Lena skriver:

  Min pappa som är 76 har ätit magnesium tabletter i 6-7 år och han hävdar att han är ”rörligare” och mindre stel i lederna än vad han var för 10 år sedan. I övrigt äter han nog mer eller mindre samma kost som han alltid gjort, promenerar några kilometer varje dag och är nog vad jag skulle kalla en hälsomedveten herre. Så något gott verkar magnesiumet göra.

  1. MickeK skriver:

   Magnesium har ju sedan väldigt länge en positiv verkan på tex muskelkramp. Jag hade en period då min ena vad krampade i många dagar, och magnesium var lösningen. Vi får ju normalt i oss tillräckligt med magnesium genom mat och frukt, som tex gröna grönsaker, frukt, nötter, fisk mm, men ibland kanske man har slarvat med kosten😊 Kanske är det även så att åldern kan ge större besvär? Skönt att han blev bättre iaf😊👍 Nu finns det ju en uppsjö av magnesiumtillskott, och det spelar nog inte så stor roll vilken man väljer. Det finns ju bra mycket billigare varianter än de som säljs av det där bluff-företaget😊

 4. Karin skriver:

  Något som inte har något som helst med det här att göra öht; finns det något förutom mc-mässan man inte får missa i Stockholm i helgen?

 5. Malde skriver:

  Jag tänker att ju mer reklam de gör, desto sämre produkt/tjänst. Ju snyggare vinflaska ju sämre innehåll…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..