Den där dåren man är gift med

Nisse fryser ju ihjäl i den här kylan. Han har en stickad ulltröja på sig och en varm jacka ovanpå men skakar redan när jag står i hallen och ska klä på honom.

Innan jag skaffade hund så hånlog jag åt alla töntiga hundägare som prompt skulle sätta på sina hundar kläder. Ända tills jag själv skaffade Nisse och på inrådan från veterinären insåg att det var det som gällde för att över huvud taget få ut honom.

IMG_0997
Problemet är hans öron. De står ju rakt upp så när det snöar ute tycker han att det är asjobbigt.

Här för leden hörde jag maken böka omkring i hallen. Hör att han pratar med Nisse och gör något som verkar ta tid. Jag går dit och kollar.

IMG_1335
”Men, vad håller du på med?”

”Jamen vafan, det snöar och jag tänkte att en av dina halsdukar kanske skulle funka.”

IMG_1333
”Ärunte klok, han kan väl för fan inte gå ut med en sjal runt huvudet?!”

Sweet Lord, det är ju ett under att vi fortfarande är gifta så här 20 år senare.

… och nä, glöm att Nisse gick ut så där. Än så länge har vi inte hittat nån bra lösning så har ni nån idé, please hit me!

 1. Ulrika skriver:

  Mössa vet jag inte. Men märket Back on track har i sina hundtäcken specialtyg som gör stt värmen från hunden reflekterar tillbaka från tyget till hunden. Rekommenderas för onda ryggar och nackar. Jag har en löspolo för egen del. Jätteskönt!

 2. En benvärmare till barn kanske vore något, bara att dra över huvudet och dra upp över öronen. Annars har både Rukka och Hurtta täcken med luva

 3. Anne skriver:

  Jag älskar din man. 😂😂

 4. Isa skriver:

  Söta Nisse. Jag skulle rekommendera ett täcke från Back in Track, patenterat material som reflekterar kroppsvärmen så de infraröda strålarna värmer kroppen igen. Mkt effektiva.
  http://www.redog.nu/index.php?route=product/product&product_id=163&search=T%C3%A4cke
  Gissar att Nisse passar i strl 23 kanske?
  Går upp något över backen oxå…

  Ni är inte på väg neråt Göteborgstrakten snart? 😎
  Vi planerar en kundkväll med olika prova på aktiviteter och drop-in Kloklipp o diverse skojjigheter på Hundrehab-kliniken nån gång i februari..🐾

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..