ANNONS

Man slutar aldrig att förvånas

/

De senaste veckorna har nyheterna kretsat kring den kända tv-profil som just nu sitter i häktet i USA misstänkt för sexuellt ofredande på en 13-årig pojke. Mannen i fråga är runt 85 år och har i hela sitt liv varit fysiskt aktiv och därmed vältränad … och hängt på måååånga träningsanläggningar och fotbollsplaner.

Det enda man ”alltid har vetat” om denne man är att han är homosexuell och en enstöring, trots sitt välkända ansikte i tv-världen. Han vanliga sexuella preferenser, eller ovilja att vara social har på intet sätt betydelse för den läggning han de facto har. 

Skärmavbild 2019-01-13 kl. 16.12.42

Men OJ så jefla tråkigt att han inte mår bra. Nu är han i och för sig utsläppt mot borgen.

Jag tvivlar inte en enda sekund på hans skuld. Härom dagen träffade jag en kompis. I den förort han bor var det vida känt att mannen i fråga tyckte om unga pojkar och min kompis blev fysiskt utsatt för honom. Han hade dessutom vänner som också blev utsatta. Detta skedde för 40 år sedan och då kan man ju undra vad som eventuellt kan ha pågått under alla dessa år. Pedofil är inget man plötsligt blir, det är en läggning.

Tänk att det här är så oerhört vanligt men ett sånt jefla tabu att prata om.

12
73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00