ANNONS

En glad fredag

/

Jag ”går” ju hos ett medium då och då, Christina Rosenberg. Hon är från början en av Wilmer-Malins kompisar och är numera även min kompis. Efter att vi träffades första gången och konstaterade att vi klickade rätt bra så sa jag ”alltså, nä, vi kan inte bli kompisar för jag vill ha dig som medium!” Det visade sig nämligen att hon är fullkomligt grym på det hon gör. Men, hon svarade mig att det kunde vi minsann visst vara ändå … och så har det blivit.

Hon har en jäkla förmåga att ringa vid tillfällen när jag är rätt låg så igår morse ringde hon strax innan jag skulle hämta Mirka på Akademikliniken. 

IMG_1880
Älskar hennes förmåga att få mig på rätt bana igen. Hm, tänkte på en sak. Ser att det står 7,13 minuter i dispalyen. Då hade vi pratat redan i 25 minuter inne i huset och när jag satte mig i bilen kopplades samtalet automatiskt över till bilen. Konstigt att inte mobilens totala samtalsminuter kommer upp … 
IMG_1881
IMG_1883
Älska att Mirka låg i samma rum som jag låg i för några månader sen! Hon var osedvanligt pigg efter en så stor operation.
IMG_1885
Men, pigg i skallen betyder ju inte att man är så pigg i kroppen. Herregud vilken tid det tog för henne att kravla sig ur sängen!
IMG_1887
En sjuksyrra kom in och tog bort droppen sen klädde jag på henne. 
IMG_1891
Tre apotek senare lyckades vi få tag i hennes mediciner och sprutor hon måste ta ett tag framöver. På ett av ställena stod en kvinna före i kön. Hon hämtade ut HUR mycket medicin som helst och vi svenskar kan ju verkligen vara glada för högkostnadsskyddet för hon betalade endast en krona för rubbet! (Jag har givetvis tillåtelse att publicera ovan bild!)

Jag dumpade Mirka hemma hos henne och sen var det järnet tillbaka till Stockholm. Hon bor ju en timme utanför, låååångt ut på landet. Solen sken och morgonen samtal med Christina lyfte resten av dagen. Fifasen vad jag är lyckligt lottad med så bra vänner!

IMG_1914
Hann precis in till city för att gå på Daisy Beautys föreläsningar … som jag ska berätta mer om senare. Igår och hela dagen idag är det nämligen dags för årets Daisy Beauty Expo. Hur jäkla kul som helst!

44
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00