Ibland behöver man lite hjälp på traven

IMG_1845
Ibland är livet tungt och man behöver lite extra hjälp. Under ett par år käkade jag såna här varje dag men förra våren/sommaren slutade jag. Pang, tjoff, bom … men det gick bra. Tills nu i vinter. På’t igen ba’.
IMG_1877
Problemet är bara att man initialt blir så in i bängen trött av dom. Skulle kunna somna stående så jag försöker vara ute lite mer. (Flåsar så jag får imma på glasögonen..) Men, igår var jag helt orkeslös hela dagen och gick knappt utanför dörren. Jag har börjat på en låg dos och ska jobba mig uppåt … så om ett par veckor är jag stabil igen.

Till dess kör jag livet på halvfart. Jag är en högpresterande person och van vid att vara snabb och effektiv. Att alltid vara i rörelse och göra tusen saker samtidigt i turbofart .. så det känns väldigt, väldigt konstigt att allt går i vad andra skulle kalla ”normalt” tempo just nu. Men, hur mycket jag än försöker så är det bara att gilla läget.

Ibland måste man lyssna på kroppen helt enkelt.

LOADING..