It’s all about animals

Jag ska inte sticka under stolen att Ellos är min shoppingdrog. Är inne varje vecka och även om jag inte alltid handlar … varje gång … så blir jag väldigt inspirerad. Men, ibland hittar jag något som får köptarmen att slå volter.

b
Den här är så sjukt snygg .. så den beställde jag på två sekunder. HÄR

b (1)

Jag vet inte vad det är med djurmönster men jag har svårt att låta bli! Jag är ju som bekant skiträdd för klänningar men vill lära mig att gilla att använda det eftersom jag tycker det är så himla snyggt på andra. Är det för mycket med den här? Supersnygg! (HÄR)

b (2)
Om man inte vågar sig på en klänning med leomönster kan man ju alltid börja smått med en kjol! HÄR
b (3)
En tunika i ormskinnsmönster, HÄR.
b (4)
En skön tunika i stretchigt material, HÄR.
b (5)
Men, säg hello till mina nya mysbrallor! HÄR
b (6)
En annan snygg tunika, HÄR.
b (7)
Hmm, den HÄR kanske man skulle testa. Känns lite ”skjortklännig” och inte så klännig. Kanske ett bra sätt att börja vänja sig. 
b (9)
Den här blusmodellen finns i många färger om man nu inte vill ha djurmönstrat, jag har en själv, och den är jättefin. HÄR
b (10)
Ujuj, den här var också fin. HÄR
b (12)
Gillar den här modellen men är rädd för att visa midjan. Känns obehagligt efter alla år som tjock. HÄR
b (11)
Avslutar med en grymt snygg kappa, HÄR!

 1. Nettan skriver:

  Nä, djurmönstrat kommer INTE in i min garderob.
  Gräsligt fult!
  Tur att man har olika smak.

 2. Helena skriver:

  Olika på tycke och smak helt enkelt..60 fyllda..men ser inte att jag skulle ändra mig. Men du är en tjusig böna ..så allt klär väl en skönhet..

 3. Ulrika skriver:

  Jag kan inte se någon länk till översta blusen, vad heter den?

 4. Nina skriver:

  Är väldigt besviken på Ellos just nu beställde en sk.pennkjol från märket Esprit i storlek 38 men när paketet kom så var det storlek 44 viket jag blev besviken för då kjolen bara fanns i 1 ex i min storlek. Returnerade kjol i storlek 44 och väntar på återbetalning. Har varit in flera gånger varje dag för att se om ”min” 38 har kommit in igen och igår fanns det plötsligt ett ex. så jag var snabb att beställa den men när jag tittat på min beställning på min sida hos Ellos så står det storlek 44 i artikelnumret precis som det gjorde med den första kjolen. Ringde Ellos i dag för att stoppa leveransen men det gick tyvärr inte så det blir till att returnera den också.

  1. Martina skriver:

   Beställ via Esprit. Det märket är MIN drog… Kan bygga på en varukorg under flera veckor/ innebandymatcher/ bussresor/ slösurfningstillfällen. Sen firar jag lilla julafton när det ska provas, vridas och vändas (och våndas…)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..