It’s all about animals

Jag ska inte sticka under stolen att Ellos är min shoppingdrog. Är inne varje vecka och även om jag inte alltid handlar … varje gång … så blir jag väldigt inspirerad. Men, ibland hittar jag något som får köptarmen att slå volter.

b
Den här är så sjukt snygg .. så den beställde jag på två sekunder. HÄR

b (1)

Jag vet inte vad det är med djurmönster men jag har svårt att låta bli! Jag är ju som bekant skiträdd för klänningar men vill lära mig att gilla att använda det eftersom jag tycker det är så himla snyggt på andra. Är det för mycket med den här? Supersnygg! (HÄR)

b (2)
Om man inte vågar sig på en klänning med leomönster kan man ju alltid börja smått med en kjol! HÄR
b (3)
En tunika i ormskinnsmönster, HÄR.
b (4)
En skön tunika i stretchigt material, HÄR.
b (5)
Men, säg hello till mina nya mysbrallor! HÄR
b (6)
En annan snygg tunika, HÄR.
b (7)
Hmm, den HÄR kanske man skulle testa. Känns lite ”skjortklännig” och inte så klännig. Kanske ett bra sätt att börja vänja sig. 
b (9)
Den här blusmodellen finns i många färger om man nu inte vill ha djurmönstrat, jag har en själv, och den är jättefin. HÄR
b (10)
Ujuj, den här var också fin. HÄR
b (12)
Gillar den här modellen men är rädd för att visa midjan. Känns obehagligt efter alla år som tjock. HÄR
b (11)
Avslutar med en grymt snygg kappa, HÄR!

LOADING..