Saker man aldrig trodde skulle hända

När Skåne-Petra var här i helgen så köpte hon två STORA grönkålshuvuden.

IMG_1785
Fyllde ett gäng plåtar och gjorde grönkålschips. Alltså, jag provade att göra det här för nåt år sedan och höll på att kräkas. De blev sladdriga och skitäckliga. Never again tänkte jag, men var ändå villig att prova Petras.
IMG_1787
Måste dock revidera min åsikt för satan i gatan så gott det var. Vi tryckte i oss hälften var och jag var säker på att det skulle resultera i ett pruttkalas deluxe … men inget hände. Jag måste ha en stålmage.

  1. Carola skriver:

    Det är ju jättegott! Jag gillar när man ”råkar” bränna dom lite…SÅ gott!

  2. Nina skriver:

    Åh bra tips, ska prova med grönkål som ligger och väntar i kylen efter att inte blivit använd på nyår😅

  3. Maja S skriver:

    Kålhuvud?
    Grönkål är väl mer som små buskar 🤪
    Skitäckligt är det iaf 🤢

  4. Anna skriver:

    Vad skönt att du kunde äta det! Har hört så mycket gott om grönkålschips men käkade en sallad med färsk grönkål i höstas och magen pajade totalt. Kanske tål man dem bättre om de tillagas.

    1. Alltså, vi var ju 100% säkra på att det skulle bli århundradets fiskalas men icke, inte en prutt!😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..