Halvtidskoll

Ett samarbete

IMG_1190
IMG_1220
För ett par veckor sedan var jag på Akademikliniken för att träffa Dr Jonas Röjdmark.
IMG_1191
Det är drygt tre månader sedan jag gjorde mitt halslyft och jag är sjukt nöjd. 
IMG_1207
IMG_1206
Jag har bara varit så koncentrerad på min skrynkliga påse på halsen att jag inte har tänkt på helheten. Det är först nu jag ser att min dubbelhaka och mina hamsterpåsar försvann i operationen. Snacka om bonus!
IMG_1211
Jag är så sjukt nöjd över operationen även om det tar upp till ett år innan jag är helt färdigläkt. 
IMG_1194
Jag har fortfarande en lite skrynklig hals men nu är den mer ”anpassad” till resten. Jag är femtiotre år och vill gärna se ut som det också, och nu gör jag det!
IMG_1196
Jonas är inte jättebekväm framför en kamera men jag tvingade honom.
IMG_1197
I vår/sommar tänkte jag att han ska få fixa mina ögonlock. Jag gjorde det för 15 år sedan men blev då upplyst att jag mest troligt kommer få göra det igen då jag har den typen av hy. Skulle måla ögonskugga häromdagen och upptäckte att det bara blir svårare och svårare. Har jättemycket överskottshud så skuggan lägger sig i veck. Denna operation var ett samarbete då både jag och Akademikliniken gärna vill kommunicera ut att man k a n göra ett halslyft. Många vet inte det och jag kan VARMT rekommendera Dr Jonas och Akademikliniken!
IMG_1218
Det här är Maria. Världsbäst. Sköter om marknadsföringen på Akademikliniken. Har sällan känt mig så ”omhändertagen” som av henne och alla på AK.

 1. Maria skriver:

  Hej Mona och god fortsättning till dig och alla som läser dig.

  Har följt dig länge nu och ser vad du gjort gällande operationer, fillers ögonbryn m.m. och har bestämt mig att göra ngt åt mitt fejs.
  Du är skit snygg och jag önskar jag kunde få känna mig det.
  Tänkte höra av mig till Jenny på Art face men känner att jag gärna hade haft ngn här nere i Göteborgstrakten som är lika duktig.
  Vet du eller ngn av dina läsare ngn som kan göra underverk med mitt pluffsiga ansikte???

  1. Hej Maria, tack för komplimangen! Du, jag är ju jävligt dålig på geografi men vet att Jenny är i Motala varannan månad … om det ligger nära. Annars tycker jag att du ska skicka ett DM till henne på Instagram och fråga. Hälsa från mig!

 2. Nettan skriver:

  Jag har varit sjuk ett par dagar, och ”roat” mig med serie-marathon av ”Orange is the new black”
  När jag ser Alex, så tänker jag, hon är lik någon, men vem?
  Och efter en stund kom jag på att det är ju dig, Mona! 🙂

  Du är superfin, Mona, och jag tycker att du också var det innan ditt halslyft.
  Trevlig helg!

 3. Norpan skriver:

  Så lustigt det är ändå, det här med olika komplexa man har.
  Jag ogillar min dubbelhaka, som jag kallar pelikan fallet, eftersom jag på riktigt tycker jag ser ut som en pelikan.
  Din haka ser ju ut precis så som jag vill ha min. Jag har också skrynklig hals, efter viktminskning, men det bekommer mig inte.
  Det är den där pelikan påsen jag vill bli väck.
  Så otroligt olika saker man ser och ”hakar” upp sig på 🤦

 4. Så bra din op blivit. Roligt för dig att du trivs med nya halsen. Ser att du har på dig snygg tröja med pärlor på ryggen. Köpte en svart av dig och den är välanvänd men lika fin. Något inköp från den grossisten av fler fina tröjor med pärlor eller de med spets är det på g? Köpte även en blå tunnstickad omlotttröja som jag älskar. Spetströjan kom bort i hanteringen men den hade säkert varit lika fin.
  Kram fina Mona hoppas du får en skön och rolig helg.

  1. Tack! Vad beträffar tröjan: de har världens sämsta hemsida och jag har varit på väg till dom för ett fysiskt besök men inte fått häcken ur .. än.. Kram på dig också. Jag ska ha en jättebra helg eftersom Säpofrun kommer idag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..