Ursäkta mig

Nu när det fortfarande är lite juletider och TV4 inte börjar sina sändningar förrän 08.00 har jag tittat lite på vad den statliga televisionen visar på morgnarna. Kan säga att jag inte har gjort det på några år. 

Jamen på riktigt, vilket jädra skitmorgonprogram!

Eller är jag ute och hojar?

 1. God morgon,
  Du är inte ute och hojar, är av exakt samma uppfattning! Undrar hur tittarsiffrorna ser ut en vanlig vardag vs tv 4

  1. Jag är så inkörd på den så mycket är nog gammal vana men hej och hå vad jag ändå tycker att den är hundra bättre än SVT!

 2. Jag klarar inte av tv4:s morgonmys! Så inställsamt och detta matlagande hela tiden! Inget sticker ut nånstans. Kollar dock inte på ettans heller.
  Men tur vi är olika.

 3. De gjorde om det för ett tag sen. Det var Micke Leinegard som hade det förut. Då var det mycket bättre. Bra var det. Nu kollar jag nyheterna. Sen stänger jag av.

 4. Vadå morrontv? Man kravlar upp, klär på sig och drar till jobbet. Aldrig att jag skulle gå upp tidigare för att glo på tv först. Nej det händer inte. Sett nån gång på helgerna men det är för mycket reklam, samma nyheter under flera timmar. Bättre sova en timme eller två.

 5. Håller med fullständigt ! Skämskudde de lux , urtråkigt med all reklam på fyran ” stax tillbaka” men ettan går ju helt enkelt inte o titta på ..

 6. Ettan suger men 4:ans lull lull och det evinnerliga matlagandet är inget som jag är intresserad av och gör att jag med glädje oftast slår över till den norska varianten de gånger jag hamnat framför tvn den tiden på dygnet😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..