Ursäkta mig

Nu när det fortfarande är lite juletider och TV4 inte börjar sina sändningar förrän 08.00 har jag tittat lite på vad den statliga televisionen visar på morgnarna. Kan säga att jag inte har gjort det på några år. 

Jamen på riktigt, vilket jädra skitmorgonprogram!

Eller är jag ute och hojar?

 1. Håller med dig. Saknar också 4ans.
  Otur för oss morgonpigga.
  Kram och trevlig helg ♥️

 2. Elenor skriver:

  Ettan suger men 4:ans lull lull och det evinnerliga matlagandet är inget som jag är intresserad av och gör att jag med glädje oftast slår över till den norska varianten de gånger jag hamnat framför tvn den tiden på dygnet😉

 3. Marie skriver:

  Håller med fullständigt ! Skämskudde de lux , urtråkigt med all reklam på fyran ” stax tillbaka” men ettan går ju helt enkelt inte o titta på ..

 4. Karin skriver:

  Jag klarar inte av fyrans men håller med dig om att SVTs blivit sämre. Var grymt bra innan de bytte format.

 5. Vadå morrontv? Man kravlar upp, klär på sig och drar till jobbet. Aldrig att jag skulle gå upp tidigare för att glo på tv först. Nej det händer inte. Sett nån gång på helgerna men det är för mycket reklam, samma nyheter under flera timmar. Bättre sova en timme eller två.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..