Ni som har köpt Shit Happens nu nyligen

Vet inte om ni minns att jag hade stora problem med att få den senaste leveransen? 

IMG_8610
Det visade sig ju att fabriken brann ner dagen före UPS skulle dit och hämta flera tusen flaskor. 
cached-images.btdmtech-3

Det blev lite panik eftersom jag hade så in i bängen med ordrar. Tillverkaren löste problemet med att köpa in tomflaskor från annat håll, fyllde dom och skickade iväg till min leverantör här i Sverige.

Nu har det visat sig att flera av dessa flaskors pumpar inte funkar. Tillverkaren försöker få fram den gamla flaskan men det tar lite tid. Om ni har problem med Shit Happens pump så maila info@designforhome.se så löser vi det. 

cached-images.btdmtech-4
Ovan gäller alltså endast Shit Happens. De andra dofterna har sina originalflaskor.

 

 1. Sessan skriver:

  Stavfelen på sista bilden…Toilets pray

  1. Jag vet, g i s s am min leverantör har skickat artontusen begäran om rättning…och gissa om tillverkaren svarat ”yes, no problems!” … så kommer dom ändå med fel stavning!

 2. Köpte min för flera månader sedan och var supernöjd tills endast hälften av flaskan är kvar. Tycker att pumpen fungerar dåligt och funderade på hur man kunde utveckla det för att man ska få ut allt. Blir ett dåligt tryck när man ska spraya ner i toan och det bara är halva vätskan kvar.
  Ett måndagsexemplar kanske, eller tycker fler att det är svårt att spraya ut när man använt halva flaskan? Annars är jag supernöjd! Allt gott!

  1. Men du, då har du fått en måndagsexemplar, reklamera genast. Dock är den knepig att spreja med, man måsta hålla den ”rakt” när man sprejar. Tyvärr…

   1. Äsch…. var så länge sedan jag köpte den. Trevlig helg!

 3. Kia skriver:

  Hej! Kan man hyra hem din organisationshjälp?! 🙂
  Jag menar på riktigt :))
  God fortsättning förreste.

  Ps jag bor i min kashmer poncho!!

 4. Eva skriver:

  Oj jag som gett bort i julklapp! Får kolla detta då!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..