Gott nytt år på er och kan vi prata löften?

Gott nytt år på er kära läsare och tack för i år!❤️

Jag är ingen vän av nyårslöften eftersom jag har en tendens att hålla dom i ungefär en kvart.

Men, i år tror jag nog att jag ska avge ett. Jag är en jefla mes när det kommer till elaka tungor. Blir oerhört ledsen när folk som inte känner mig kommer med taskiga kommentarer även fast det kommer från lågbegåvade människor. Blir otroligt illa berörd. Mest för att jag faktiskt anser mig vara en ganska bra människa. Skavanker kan man alltid jobba på men i det stora hela så är jag en väldigt snäll människa. Har därför så jäkla svårt för onda människor då jag inte förstår syftet.

Mina vänner säger alltid samma sak: ”Skit i det, dom känner inte dig.” Men jag blir ändå genuint ledsen. Olika åsikter kan man alltid ha men gränsen för mig är när det kommer till kränkande personliga påhopp. Även fast jag intellektuellt vet att det kommer från lågbegåvade människor. Tycker oftast synd om dom.

IMG_5798
Så, mitt löfte för 2019 är att jag ska leta upp nån sorts coach, eller vad det kan kallas, som kan få mig att sluta att bry mig, oavsett om jag blir ledsen eller tycker synd om dessa patetiska själar.

För övrigt har jag några sura äpplen jag ska bita i det närmaste kvartalet. Sura men viktiga.

Har ni några riktigt löften som ni tänker införliva och vad har ni för mål 2019?

 1. Helen skriver:

  så snygga glasögon! Vill du säga vilket märke det är?

  1. Åh, tack! Gucci från Synoptik. Finns i flera färger. Valde mellan dessa och röda men läsarna tyckte de blå var snyggast … så det blev det. Älskar dom!

   1. Helen skriver:

    men vad? är jag helt färgblind…. 🙂 på bilden när du käkar ett äpple ser det ut som om glasögonen är svarta/leo….?

    1. Gaaah, fan också, svarade från mobilen och tänkte inte på att kolla bilden igen.. De är också ett par Gucci, leo och gröna! Jag byter lite då och då..

 2. Sara skriver:

  Jag har inget nyårslöfte i år. Bara ett mål. Att verkligen försöka få uppleva nästa nyårsafton oxå.

   1. Sara skriver:

    Inte fysiskt sjuk. ”Bara” nedstämd och mycket ångest som aldrig verkar bli bättre. Så det är väldigt mycket upp till mig hur det blir med nästa nyårsafton.

 3. Ullis skriver:

  Förra året toppade jag hela det skitåret med influensan och tandvärken from hell! Då bestämde jag mig för två saker. Jag ska åka på en resa och jag ska byta jobb. Tänk nu är jag här ett år senare och gjorde det! Å tandjäkeln drog jag ut så den aldrig med ska kunna plåga mig.

  2019…jag ska städa mindre och göra mer feelgood saker för mig. Livet är kort och vi alla är så värda att må bra.

 4. Frågade barnen vad de önskade av nästa år. Dottern på 5 år: mer fika, stora fika. 😂🙈

 5. Malin skriver:

  Jag har egentligen inte något mer nyårslöfte än att klara av mina studier. Mitt första år börjar 2019! Vet i fan om jag klarar av det…!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..