Yes, leosjalarna är här!

Nu har dom kommit och satan i gatan så fina … och varma … dom är!

IMG_1650
Jag har packat sjalar i dagarna två. 90×200 cm i superfin cashmerekvalitet. Jag beställer dom direkt från fabriken varför jag kan hålla kalaslåga priser. Ni som har köpt ponchosar tidigare lär inte bli besvikna nu heller!

HÄR hittar du dom.

 1. Fina men soooom jag önskar att det funnits cerise och royalblå sjalar. De färgerna på mina ponschosar är så fina och jag använder dem hela tiden. Lika fin efter handtvätt och jag har tom lagt in cederträpuckar för att hålla ullätare borta (har inte haft några innan och vill inte ha sådana kryp heller).

  1. Åh Kristina, det lär nog inte hända eftersom det är så jäkla dyrt att köpa in det här. Jag måste alltid beställa minst 100 av sjalar och minst 50 av varje färg på ponchosarna. Därför går jag bara på ”säkra” färger som jag vet kommer sälja slut så att jag inte bli liggande på ett lager. Det tog hundra jävla år att sälja slut på mina ponchosar med krage så d e t misstaget gör jag inte om. Hade webbshoppen varit större så hade det inte gjort något att det ligger länge i lager men jag är för liten för att ha råd med det. Jag tjänar dessutom jättelite på varje cashmereprodukt eftersom det varit själva grejen: att så många som möjligt skulle ha råd att köpa.

   1. Jag har full förståelse för att du inte kan ta in dessa färger men man kan väl få drömma lite.
    Gott Nytt År alla🍾🥂🎉

    1. Well, man vet ju aldrig, en dag kanske det händer! Har för övrigt varit på tillverkaren om att de ska göra ponchos i syrén. Jävlar som jag sålde av den men trots tjat i två år så får jag inte min önska uppfylld. Det är ett familjeägt företag med ett visst antal getter (skägget är ju det man gör den fina cashmereullen av) så de har bara en viss mängd ull att jobba med … och då väljer dom att färga in dom i färger som de vet säljer. Men, jag har inte gett upp … en dag…

 2. Anna skriver:

  Fin Leo-sjal! För mig som är leo-älskare av den mindre modiga typen hehe… så måste jag bara fråga om det möjligtvis kommer snö-leo sjalar? :-))

  1. Njet! Det fanns bara den här varianten. Ut ur garderoben med dig nu! Har haft flera låsningar i ryggen sista veckan och (var hos kiropraktorn igår) har gått omkring med sjalen inomhus i tre dagar (låter den ”hänga” ner på ryggen) och den värmer så in i skogen!

 3. Emina skriver:

  Halloj!
  Vad är det bästa tipset för att gå tillväga och finna bra fabriker utomlands?

  Jag har en idé om att eventuellt starta upp märke för ridbyxor och jackor då jag tycker att det mesta är väldigt fult och för pråligt.

  1. Vet du, nu tror jag att du är ganska ny här inne och då vet du inte hur det här med cashmeresjalarna gick till. Jag var sugen i flera år på att köpa själv men har alltid tyckt att cashmere är så jäkla dyrt. Fick för mig att jag skulle leta upp en fabrik själv. Gick ut i bloggen och frågade om läsarna skulle köpa om jag tog hem. Gensvaret blev högt och en av läsarna mailade mig och berättade att hennes numer pensionerade pappa hade jobbat med cashmere i hela sitt liv. Genom henne fick jag tips på vad jag skulle kräva av fabriken. Sen gick jag in på Alibaba.com och reggade mig. Letade med ljus och lykta efter fabriker, mailade hur många som helst … med mina frågor och krav. Till slut hittade jag den här och jag började beställa. I vår andra bransch (vi håller ju på med smidesprodukter: ljuskronor etc, som vi säljer till butiker, så letade vi efter en fabrik som kunde göra en annan sorts smide åt oss, billigare (våra ordinarie produkter är linoljebränt och ganska dyra) så att butikerna även kunde ta in det. Jag åkte över till Indien, besökte en jävla massa fabriker. På de jag till slut valde så var kravet även rätt arbetsförhållanden, certifikat och referenser från företag i Europa/USA som kunde intyga att de var bra att jobba ihop med och att deras värdegrund överensstämde med vår. Tror alltså det är så du måste göra men vänd dig till Kina, absolut inte Indien om du inte får ett direkt tips om en bra fabrik. Det är extremt svårt att jobba med Indien. Bortsett från min cashmereleverantör, som är guld. Det allra bästa är om du får tag i en europeisk tillverkare, då slipper du en jävla massa onödiga tullavgifter.

   … så jag skulle lätt leta i Europa. Portugal ska vara duktiga har jag hört. Googla, googla och googla lite till. Önskar dig jättemycket lycka till. Hästbranschen är guld när det kommer till att tjäna pengar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..