Den som spar han har … så jefla mycket skit

283467463_2108c9fc-6ba1-4f03-88c4-d866da91c6f4
För hundra år sedan, när iPad mini kom ut på marknaden så köpte sig maken en sån … och ett sånt här rött fodral. Ett liknande. Hans iPad är lika viktig som hans mobil. Han jobbar som en gnu och hans sätt att koppla av är att spela spel. På iPaden.

Jag har tjatat på att han måste köpa ett nytt fodral eftersom det är så sjukt skitigt men nä, inget händer. Talibanen hade tydligen också tröttnat för en av hans julklappar var just ett nytt fodral.

image
… och hon var smart, hon köpte ett svart.

När han öppnar klappen blir han väldigt glad. ”Jamen så bra, då kan du äntligen slänga ditt äckliga fodral!” sa jag. 

IMG_1622
Igår hade jag ett ärende inne på hans kontor. Råkar titta upp på en hylla, och vad ser jag?!
IMG_1623
Jag kan för mitt liv inte förstå h u r det kan vara svårt att göra sig av med det här!

 1. M skriver:

  Hahah bra att du kastade det 😂
  Jag har en fråga om vds.
  På morgonpromenaden idag mötte jag en kvinna som är hemlös sedan 1,5 år. Hon var så ledsen. Hon hade blivit utslängd från centralstationen imorse av väktarna. De hade sagt att hon skulle åka tillbaka till sitt hemland. Dock är hon svensk medborgare och bott samt arbetat här i 20 år. Men blivit hemlös pga psykiska besvär. Hon har sökt hjälp hos soc men de har handläggningstid(några veckor till minst trots akutprioritering).

  Jag ville så gärna hjälpa henne, men det enda jag kom på var Vid min sida. Hon sa att hon varit där men släpptes inte in pga hon är 2 år under 50. Tar Vds alltså inte in personer under 50? Det framgår inte på hemsidan. Det högg verkligen i hjärtat… Hon var jättehungrig, men jag hade varken mobil eller pengar på mig. usch, jag är så ledsen.

  1. Åh vad tråkigt att höra. Jag är inte jätteinsatt i exakta åldersgränser men vet att VDS koncentrerar sig på pensionärerna, 60 plus alltså. Det är så oerhört många som är hemlösa och VDS har i dagsläget inte resurser för att hjälpa icke-pensionärer. Tyvärr. Och jag fattar att det värkte i hjärtat. Önskar att man kunde hjälpa alla som vill ha hjälp.

 2. Släng fodralet. Han har säkert inte koll på var han lagt det. 🤣😂😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..