När man är den siste på jorden

Jag tillhör den uppenbart lilla grupp med människor som inte är jätteförtjusta i Facebook. Ser det som ett nödvändigt ont. Blir stressad av alla grejer man måste skicka vidare till allt och alla. 

Skärmavbild 2018-12-28 kl. 09.44.11

Men, det sociala nätverket jag aldrig någonsin brytt mig om är Linkedin. Fick nyligen reda på att man inte alls uttalar det ”LinkEdin” … som jag alltid säger … utan bara ”Linkdin”. Japp, så korkad är jag! Reggade mig där för länge sen då nån sa  att ”man måste det” men under alla år kanske jag har varit inne 3 gånger. Varje gång jag får en vänförfrågan, eller vad det kallas för, så klickar jag på ”Acceptera”. Då länkas jag automatiskt vidare in på min sida, men jag trycker alltid på ”X” och går ut därifrån utan att läsa. En gång sökte jag på ett namn men klickade inte vidare.

Således har jag inte fattat innebörden av att man ska vara reggad där. Tills nån viktig människa sa att man faktiskt måste engagera sig då LinkDIn är en jättebra sida för att skapa kontakter. Så, nu ägnade jag 5 minuter till att klicka på en massa människor för att skapa kontakt. Snacka om att vara sist på bollen!

Vill bara kolla med er om jag var den ende i Sverige som inte har engagerat mig?!

 1. Anneli skriver:

  Nä..har inte och kommer inte skaffa LinkedIn.
  Du är inte sist med det. Troligen är jag sist i Sverige 😂

 2. O. skriver:

  Skaffade för flera år sedan men tog bort rätt fort då jag aldrig var där. Även om jag söker jobb struntar jag i LinkedIn. Dock alltid vetat hur det uttalas. 😉 😉

  1. Gaaah, hade jag fått en dotter till idag så hade jag döpt henne efter dig. Du har så jävla fint namn!

 3. Heidieh skriver:

  Hmm vad 17 är linkdin ? Facebook insta vet jag vad det är men linkdin?😂🤢ingen aning, då,är jag näst sist på denna planet som inte hajjar vad det är

 4. Jessica skriver:

  Ingen facebook, instagram el twitter. Inget på linkedin. Hemtelefon och en mobil jag kan låta ligga…..född -69 så jag är ju inte jättegammal.

 5. Lisa skriver:

  Hehe! LinkEdIn sa jag också fram tills en vän rättade mig.
  Ähh, inte så pjåkig själv med uttal. Man förstår ju vad folk säger/menar. 👍🏻👍🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..