Ditt vidriga as

Skärmavbild 2018-12-28 kl. 13.43.28
Jaha, så om 15 år är pedofilen välkommen tillbaka till Sverige. Så bra.

Läs mer HÄR!

  1. Tyvärr är vår ”Kalle Karlsson” inte ens hörd av polisen. Trots övergrepp på sin utvecklingsstörda dotter.
   Går fri att göra vad han vill o göra om det på andra barn..

  2. Och med denna kommentar, vart vill du komma med den?

   Låt mig vara väldigt tydlig, pedofiler med så kallad ursvenska ursprung kryllar det av i Sverige. TYVÄRR så kan vi inte utvisa dessa jävlar.

   1. Nu är det så här siddu, att i många länder i världen är kvinnor och barn inte värda ett jota…dom gör man som man vill med.
    Det upphör inte bara för att man kommer till Sverige, där vi har kommit längre i utvecklingen.
    Mentaliteten sitter i ryggraden.
    Att det finns svenska rövar, ja det gör det självklart….men det är skillnad på att växa upp i en kultur som tillåter det och på att vara sjuk i huvudet. Det blir liksom inte normaliserat då…
    Kanske vi borde satsa på att ta hand om våra landsmän som begår övergrepp innan vi drar på oss mer än vi kan svälja?! Förresten…det har vi redan gjort!
    Vem ska fixa det?

  3. ”Jävla folk” är en generalisering som jag inte tycker passar på Monas sida alls. Varma tankar till den lilla flickan och hennes familj🌸

   1. Du kan skärpa dig själv genom att inte skriva att detta är en unken komnentar. SJÄLVKLART finns det även svenska pedofiler, men om ni inte brytt er om att läsa brottsstatistiken eller väljer att blunda för den så var snäll och läs den innan ni ger er på andra.

   1. Förstår du inte att detta tillhör ämnet om något? Läs i så fall hela artikeln. Säg inte åt folk att vara tysta när de ger sin åsikt. Särskilt inte när du uppenbarligen inte läst hela artikeln själv. Och uppenbarligen inte läst den senaste brottsstatistiken.

    1. Nu tog nog Mona upp det här från eget perspektiv dvs pedofili och då fattar inte jag varför det alltid när det kommer till brottslighet ska handla om folk med annat ursprung. Brottet blir varken mindre eller mer allvarligt beroende på vilket land förövaren kommer ifrån. Det är så jävla tröttsamt att läsa kommentarer likt dina när ämnet från början var något helt annat.
     Jag har läst såväl artikel som brottsstatistik men det har fortfarande inte med ämnet pedofili att göra.

  4. Håller helt med dej Carola. Tyvärr är dom ju överrepresenterade i alla områden inom kriminalitet ,kan man ju blunda för om man vill men så ser ju sanningen ut,tyvärr.

  5. FYI så heter min pappa Erik Karlsson och är pedofil. Just sayin.. Tycker att man kan tänka till lite och inse att det faktiskt är just ”Kalle Karlsson” som ofta också är skyldig… Tänk efter före..

    1. https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

     • 58 procent av de som dömts för våldtäkt och försök till våldtäkt de senaste fem åren är födda utomlands. 

     • Tittar man bara på försök till och fullbordade överfallsvåldtäkter – där offer och gärningsman inte känner varandra – är siffran ännu högre. Drygt åtta av tio dömda gärningsmän är födda i ett annat land. 40 procent av dessa har varit i Sverige ett år eller mindre.

     • Kartläggningen visar också att över hälften av de dömda gärningsmännen är födda utanför Europa – 427 av 843. Nästan 40 procent är födda i Mellanöstern eller Afrika. När det gäller överfallsvåldtäkter är 97 av 129 födda utanför Europa.

     1. Och då har vi inte räknat dem som är födda i Sverige fast har föräldrar som är från ett annat land, som har fostrats i sina föräldrars kultur.
      Förstå hur mycket brottslighet vi skulle undvika, framförallt sexuellt och våldsbrott, om vi var lite mer restriktiva med vilka som kom hit.

 1. Jag läste det och tänkte: Jag känner för att hänga honom i pungen och låta honom hänga där. Hur långt straff får jag då?
  När ska rättssystemet skydda våra barn? Oss kvinnor?
  När ska de inse att liv går sönder, barn går sönder?
  Ut med honom och släpp ALDRIG mer in asfan. Ursäkta språket.

 2. Alltså, det brann i huvudet på mig när jag läste detta. Särskilt när jag kom till texten där det stod att han letade efter en tjej att våldta dem dagen och att han inte brydde sig om att det var ett barn. Förbannade jävla svin alltså !! Han gick alltså ut för att leta upp någon som han kunde våldta!! I min värld kunde gott kastrering inkluderats i straffet. Han har liksom förverkat sin rätt till sitt könsorgan.

  1. Tyvärr hjälper det inte med vare sig kemisk kastrering eller könsstympning. De som vill våldta gör det med tillhyggen om det så krävs.

 3. Jag förstår inte vad det spelar för roll hur länge han blir utvisad. Eller är det ok för pedofiler att gå lösa och härja bara det sker utanför Sverige?

  6 år för grov våldtäckt av ett barn är dock helt åt helvetet för lite!

  1. Det är aldrig okej, men de flesta länder utanför Sverige har avsevärt hårdare straff. Bättre att dom sitter där om de gör om det. En gång pedofil, alltid pedofil. Sverige är en av världens ”främsta” länder när det kommer till pedofiler och internet. Just saying.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..