ANNONS

Well, om man har några slantar kvar

/

Det är ju mycket rea nu. Eller ja, egentligen är det ju rea precis hela året men jag försöker ändå hitta lite guldkorn. Ska passa på att köpa lite smink nu tänkte jag … så här kommer lite tips på vad jag redan använder, som är kalasbra … och annat som jag tänker införskaffa själv.

yves-saint-laurent-rouge-volupte-shine-fuchsia-jumpsuit-2064-193-0033_1
Det här läppstiftet har jag varit sugen på länge men tyckt att 360 pickadoller varit lite väl mycket. HÄR   

Har någon av er provat det?

yves-saint-laurent-couture-blush-10--2064-252-0010_1
Här är en annan prisvärd reavara, superfint rouge. HÄR. Just den nyansen också, 219 kr istället för 440 kr!
real-techniques-miracle-sculpting-sponge-1444-168-0000_1

Jag använder bara såna här när jag kletar på mig foundation. I början var det skitknöligt men nu skulle jag aldrig kunna gå tillbaka till att göra det med fingrarna. Dessa brukar kosta en del men är på superrea nu. HÄR

lumene-nordic-nude-natural-glow-fluid-foundation-spf-20-4-warm-nude-1188-484-0004_1

Den här foundation från Lumene är inte på rea men SWEET LORD så bra den är! Bra pris, sitter superbra och man får en jättefin lyster. Den har jag använt sedan den kom för ett par år sedan. HÄR

jane-iredale-amazing-base-loose-mineral-powder-spf20-radiant-1510-100-0012_1

För snart ett år sedan upptäckte jag ett helt för mig okänt sminkmärke; Jane Iredale. Jag började med att beställa mineralpuder. Har använt i.d Minerals sedan det kom på den svenska marknaden och upplevt få konkurrenter. Jane Iredale är lätt en av dom!

jane-iredale-glow-time-bb-cream-bb6-1510-212-0006_1
Använder sedan i våras även den här. En BB-kräm som en av mina make up-artistkompisar tipsade mig om. Kalasbra. HÄR
IMG_1326
För ett tag sedan var jag modig och köpte lite annat i samma märke. 
jane-iredale-liquid-minerals-bisque-1510-103-0002_1
Flytande mineralfoundation. Var lätt tveksam men en kompis hade rekommenderat den. 
IMG_0273
Kan ju säga att jag inte blev besviken direkt. Väry good shit som jag har till vardags! HÄR

Sen trodde jag att jag gjorde ett jättemisstag.

jane-iredale-primer-absence-1510-106-0001_1
Det här är en primer som döljer stora porer. Mina är stora som kratrar. Jag hann beställa och betala innan jag läste betyget om den. Dock ett enda betyg. Personen tyckte inte alls att den var så bra. Jag blev lite irro på mig själv för att jag inte hade läst, men när den kom ville jag ändå testa den …. och jag kan säga att det var tur det för den är superbra så den har jag fortsatt att använda. Den gör även min hud matt och ser till att foundationet (hm, hur böjer man det?) jämnt. Jag upplever helt klart att sminket sitter mycket bättre. HÄR
IMG_1327
Den här däremot. Får den fasen inte att fungera. Den ena delen består av brunt socker som peelar bort fnasigheter medan den andra delen, som innehåller sheasmör, återfuktar. Har försökt flera gånger nu men det går inte. Sockret ligger kvar. HÄR om ni ändå blir nyfikna, eller redan gillar den och kan tala om vad jag gör för fel. 
IMG_5648
Har för övrigt flera läppstift från Jane Iredale och dom är väldigt bra. Sitter länge, mjukgörande och med mycket pigment.
IMG_1901
I 40 år har jag använt läppglans eftersom jag har tyckt att jag ser fnaskig ut med läppstift men Kicki på Daisy Beauty har fått mig att bli en riktig läppstiftsjunky!
IMG_7849
Tove-Tandläkare ska bara trolla bort mina fula kaffetänder. Efter det ska jag börja le ordentligt på varenda foto!
IMG_5402
Ett läppstift gör så himla mycket. Man behöver inte alls sminka sig för övrigt, det räcker hur bra som helst med lite färg på läpparna!

Lyko har rea på en himla massa grejer så in och shoppa lite lycka HÄR!

11
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00