En god jul önskar jag … alla

Idag tänker jag mycket på de som inte har det så bra men gläds lite extra för de 35 hemlösa pensionärer som kommer få fira jul i dagarna två på Hotel Scandic Malmen här i Stockholm.

Vill passa på att tacka Soraya, fotograf Felix och TV4 för att ni gjorde ett så fint inslag om VidDinSidas arbete för de hemlösa i Stockholm. … och givetvis världens varmaste kram till Jeanette som startade organisationen och som jobbar dygnet runt med att lyfta den.
Img 1537.jpg
Img 1535.jpg
På lucia var dom hos VidDinSida och filmade under hela kvällen när vi ordnade med lussefirande, fika och mat. 
Sara delade ut skänkta julklappar.
De här är fantastiskt fina människor som hamnat på gatan pga av olika tragedier som skilsmässor, konkurser, arbetslöshet. Inga droger och alkohol utan bara livet i sig som orsak.

Bli gärna månadsgivare. Eller swisha ett par kronor. Det hjälper så oerhört mycket. HÄR hittar ni mer info om VDS. Swish: 123 633 3165

God jul på er alla läsare. Njut av dagarna och var snälla mot varandra!❤️

 1. Smulan skriver:

  Så fint att göra något för en annan medmänniska. ❤️Särskilt i dessa tider då allt mer tycks handla om att bara se till sig själv, om hur man bör se ut etc etc…så mycket egoism. Tack för allt ni gör- vilka vardagshjältar ni och alla andra är som ger ev er tid till dessa människor. Människor som vill leva, inte bara överleva. God jul , kram och hopp om ett bättre 2019 för alla människor som lever i ett utanförskap.

 2. Sandra skriver:

  God Jul med önskan om frid och ro för alla.

 3. Sara skriver:

  God Jul på dig fina Mona. Stort hjärta har du som tänker på de ensamma och de som av olika anledningar hamnat utanför samhället. Bra att du använder din blogg till att uppmärksamma detta. Du har en av de bästa bloggarna enligt mig. Du blandar högt och lågt och ger mig ofta ett gott skratt. 😊 Ta hand om dig nu och din familj. Varma julkramar från Sara 💕

 4. Anne skriver:

  Swishat en God Jul slant ❤️

 5. Yvonne skriver:

  God jul Mona!
  Det är fint att ni hjälper de hemlösa, hoppas att flera får hjälp.
  Här är det ingen god jul i år ,det fattas någon, nämligen min dotter någons fru och barnens mamma.
  Hon förlorade kampen mot cancer och avled den 10 december, blott 42 år, så idag är vi hos hennes familj och försöker få en bra helg trotts allt.
  Så jag hoppas du får en fin helg och ta hand om nära och kära
  Kramar Yvonne

  1. Men fy satan. Det vänder sig i magen på mig Yvonne.😥 Åh som jag önskar att jag kunde lindra din smärta. Kan inte ens föreställa mig hur du och de dina mår. ❤️❤️❤️

  1. Sara skriver:

   ❤️❤️❤️

  1. Carro skriver:

   All kärlek i världen till er❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Ann P skriver:

   En stor varm kram Yvonne❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..