ANNONS

Redo för jul … och en riktig skitfilm

/

Var ju och lagade min tand i torsdags och trodde jag skulle bajsa ner mig. 

IMG_1420
Att gå till tandläkaren är inte min starkaste gren. I alla fall inte när det kommer till att laga hål. Det var måååånga år sedan jag behövde göra det och hålet Tove hittade nu var så stort att jag kunde ha tryckt in en resväska där. Nej men allvarligt, jag fick in hela toppen av lillfingret … och har ändå inte haft några besvär av det! 
IMG_1421
Istället för nån tråkig broderad tavla i taket så har Tove en tv. Sjukt bra. Bl a med nåt djurprogram och jag fick lära mig att ankors kvackande inte kan eka och forskarna vet inte varför. Sen fick jag lära mig att ugglor är de enda djur som inte kan se blått … DET verkar ju vara jättebra att man vet.
IMG_1419
Nästan 1,5 timmar senare var jag klar och kunde börja andas igen. Tur att man har en tandläkare som är bra och som förbereder en på varenda steg så att man hinner dra ihop anus i tid. 
IMG_1422
Fem minuters promenad från Nybrokliniken ligger salong Bond. Jag, Wilmer-Malin och Tattoo-Nettan har som tradition att klippa och färga oss tillsammans.
IMG_1424
Jouli, som är ansvarig för att vi blir snygga, är även Nettans dotter. Kände en rysning när jag såg hennes brallor: tillbaka till 70-talet när jag växte upp. Tvi vale för det modet!
IMG_1445
Kolla den här raringen! En av frisörerna på salongen var hundvakt åt en kompis. Så sjukt söt.
IMG_1463
Hon heter Billie och är korsning mellan pudel och chihauhua. Ville ta med henne hem till Nisse. Visst påminner hon om en Gremlin?!
IMG_1456
Malin, som aldrig vill vara med i bild längre, fick ett glas vin av personalen. Hon dricker lika sällan som jag så det var en ovanlig syn. 
IMG_1447
Nettan är ett år äldre än jag och har inte ett enda grått hårstrå.
IMG_1446
Snacka om att Gud är orättvis.
IMG_1457
Hon är för övrigt norra Europas gnälligaste frisörkund: tycker i n t e om att få håret ursköljt och tycker a b s o l u t inte om att få världens skönaste skalpmassage, som alltid ingår!
IMG_1468
Få saker är så skönt som när man bli av med det gråa håret. SOM jag avskyr dessa strån.

Igår fick jag mail från cashmerefabriken om att DHL har hämtat upp alla våra leomönstrade halsdukar, jippi! Jag har ju inte sett dom i verkligheten så det ska bli jättekul.

Inledde för övrigt helgen med morgonfika igår med Hus-Anna här i finhooden. Efter det åkte jag till Jura (kaffemaskinstillverkaren) för att hämta vår kaffemaskin. Eller: makens. Den har varit inne på service. 3500 pickadoller. Som hittat. Not. Men, han kan inte leva utan den. Själv dricker jag Nescafé sedan vår Spanien-resa i somras.

IMG_1477
Turbo ut till Täby Centrum för att hämta upp beställda julklappar i en specifik butik. Somliga familjemedlemmar läser bloggen så I say no more. 
IMG_1478
Hämta upp X efteråt, vidare till Bromma Blocks, lunch, julklapp till maken. 
IMG_1481
Hem. Boka biobiljetter … och sen till Mall of Scandinavia med X och Wilmer-Malin.
IMG_1486
Vi äter alltid på Caliente där.
IMG_1487
Supergod mat men servicen är katastrofal. Tyvärr.
IMG_1488
Efteråt gick vi bort till nåt frozen yoghurt-ställe. Malin var sugen på det. För min del räcker det med två-tre matskedar. Max. 
IMG_1483
Var inne och handlade på Apoteket och jeflar vilken trevlig personal dom har där! Har aldrig varit med om något liknande tidigare. Varenda en sa ”hej och välkommen” när man kom förbi. Jag blir alltid på så bra humör när andra människor är trevliga.
IMG_1491
Sedvanlig popcorn-låda.
IMG_1494
Ta selfies på biografer funkar aldrig. Ljuset är inte så snällt mot femtioplus-kärringar. Lär mig aldrig.
IMG_1498
Två timmar lång film.
Skärmavbild 2018-12-22 kl. 08.41.18
Jag ville se den då jag noterade att den fått bra betyg. Fyra plus är ju inte att leka med.
Skärmavbild 2018-12-22 kl. 08.41.53
Borde ha kollat på fler ställen. Fyfan vilken dålig film. Sorry men det var det. Behållningen är Kjell Bergqvist och musiken. Jag som är NOLL intresserad av musik i vanliga fall … Han som recenserade den i Aftonbladet måste ha dragit en vodka innan han såg den.

Den här filmen funkar möjligen en regnig söndag eftermiddag på tv. Inte för 130 kr i en biosalong.

Idag lördag. Har påbörjat ett jätteprojekt i källaren som jag måste bli klar med innan stressen i januari börjar. Ett femtiotal flyttkartonger ska öppnas, gås igenom och flyttas över i plastbackar.

Häpp!

5
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00