Nyårsfin

Tänkte tipsa om lite fina kläder till nyår! (Ellos har för övrig upp till 70% rabatt just nu…)

b (12)
Supersnygg långskjorta, HÄR.
b (13)
En annan jättesnygg blus, HÄR.
b (14)
Blusar med kedjemönster är ju väry hett just nu. HÄR
b (15)
Wow, här snackar vi nyårsparty! HÄR
b
Älsk på den här som du hittar HÄR!
b (17)
b (16)
Såg att dessa finns också men dom säljer jag mycket billigare! HÄR
b (1)
Jag passar sjukt bra i rött men är desto fegare när det kommer till klänning. Tycker den här var jättefin. HÄR
b (2)
Ojdå, såg nu att den finns i svart. Hm.. den är verkligen jättesnygg!
b (3)
Den här modellen gillar jag, lagom lång. Har svårt för klänningar som slutar vid knäna. HÄR
b (4)
b (5)
Åh, den här gröna. Så enkel, så fin. HÄR
b (6)
Ujuj, den här blir det nog. Helvitti så fin! HÄR
b (7)
… också en fin, du hittar den HÄR.
b (9)
Den här är så jäkla, jäkla snygg men satan i gatan så dyr! HÄR
b (10)
Älskar den här blå färgen men skulle nog ha den som tunika. HÄR
b (11)
Ni som gillar Odd Molly; here you go! HÄR
b (8)
Sist men inte minst. Jag tröttnar ALDRIG på leoprint! HÄR

Hoppas att ni hittade något fint. För min del blir det nog den långa vinröda.

 1. Alltså dessa tantkläder du gör reklam för, man ser snudd på aldrig dig i dom. Vilket är bra för varför tanta till sig. Får du inte tipsa om kläder som säljer bra hos Ellos? Vill dom bara få ut lagret via dig?

  1. Hahaha, älskar din kommentar. Jag gör reklam för Ellos för att jag själv vill. Har valt dom för att jag varit kund hos dom sedan jag var 18 år. Gör nästan alltid bara reklam för deras egen serie eftersom priserna passar de flesta. Testar ibland att göra reklam för märkeskläder hos dom och ser en betydlig skillnad. Det funkar nämligen ytterst sällan. Själv har jag nästan bara Ellos Collection-kläder. Tantigt or not, men jag handlar ytterst, y t t e r s t sällan på andra ställen så jo, jag har Elloskläder på mig 6 av 7 dagar i veckan. Således även i bloggen!

 2. Hej,
  Blusen med kedjemönster, är fel länkat 😱🤪🤗

  Ha en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

  Kram Cecilia i Sollentuna

 3. Ragdoll skriver:

  Köpte en jättefin klänning från Ellos, korallfärgad som satt som en smäck. Och rea var det på den också. 👌😊

 4. Hej Mona!
  Gillar din ide om en gemensam resa men vet inte åldersmålgruppen riktigt. En annan tanke är att förlägga resan till Marbella. Väsentligt kortare flygtid mm så priset per deltagare kan bli en bra bit lägre vilket kan locka fler deltagare. Kontakta gärna mig om du tycker det verkar intressant. Bor här så jag kan bistå med hjälp.. Hotell, restauranger och på vissa ställen rabatter. Med vänlig hälsning, Eva P

  1. Tror inte du kan fixa en sån resa så Mona kan få den gratis. Är därför det blev just det resmålet hon fixat.

   1. Jag har inte fixat något alls utan för att jag ska kunna åka med gratis så måste ett visst antal platser säljas. Sen är det som så att OM jag gör det här så innebär inte det att jag sätter mig på ett plan med läsare och bara glider i en vecka. Det är arbete för mig! Jag fick en förfrågan och jag har inte bestämt mig ännu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..