ANNONS

Dubbelfrulle

/

Jag har packat som en gnu hela veckan och måste ta en paus mellan varven.

IMG_1355
Härom morgonen drog jag in till Wilmer för en tidig frukost. 
IMG_1354
Dagen före så var Wilmer stängt då Alexandra Rapaport och hennes filmteam spelade in sista scenerna ur sin nya serie ”Heder”, som börjar nästa höst. Som plåster på såren gentemot sina stammiskunder dukade Malin därför upp till mysfrukost dagen efter.
IMG_1358
Efter frukosten åkte vi till Fredsgatan 6 för att hälsa på Neta. Hon startade kedjan ”Vurma” här i Stockholm och drev dom i många år, sålde av … jobbade med annat men fick suget tillbaka och nu öppnar hon ett nytt fik. Vägg i vägg med Utrikesdepartementet och riksdagen … typ. 
IMG_1359
IMG_1363
Hon öppnar officiellt i januari men har lite smygöppet nu medan hon gör i ordning lokalen. 
IMG_1368
Det är lååååångt ifrån klart och med tanke på hur alla Vurma-ställen har sett ut så kommer det bli riktigt fint här.
IMG_1366
Malin började genast jobba. Tände ljus och fixade lite mysigt.
IMG_1365
Det här kommer bli ett veganskt ställe, dock inte 100% … tror jag. Enda nackdelen för mig är att det är supersvårt att hitta parkering i närheten. Till och med en bit från tunnelbanan, men det kommer inte bli något hinder för mig!
IMG_1382 2
På vägen tillbaka till Wilmer stannade vi till på Sheraton Hotel. Malins son är fotograf och har en del foton uppsatta där. 
IMG_1380
Han fotar främst miljöer i Stockholm och är fantastiskt duktig. Särskilt med tanke på att han är helt blind på ena ögat och har 50% seende på det andra. (Medfödd ögonsjukdom som båda hennes barn har.) HÄR kan man se fler av hans foton. Jag har känt honom sedan han var en liten plutt så det är verkligen kul att se hur duktig han är.
IMG_1382 2
Sheratons julgran är nog det närmaste jag kommer mitt stuk av gran. Kan inte hitta något bra ställe i huset där en gran får plats så jag funderar på att ha en utomhus i stället. Frågan är om kulorna pallar. Å andra sidan har jag shitloads så blir dom fula så är det inte hela världen.

0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00