Min fina hall

Härom veckan kom äntligen mina jättefina gardiner som jag beställde från Måleributiken i Alvik för lääänge sen.

IMG_1341
Folk trodde jag tappat kompassvattnet helt när jag bestämde mig för orangea tigrar men se, det blev ju faktiskt bättre än bra! (Tack Karolina för att du övertalade mig!)
IMG_1343
Måste förresten visa er tavlan där till höger. Eller fotografiet. 
IMG_7899
IMG_7877
IMG_7714
När jag är ute och reser med Synoptik och Optiker utan gränser så älskar jag att fotografera äldre människor. Jag frågar dom givetvis om lov och förklarar att de ”kommer synas på internet” och i andra sammanhang. Jag är otroligt tacksam för att de vill ställa upp och tycker så väldigt mycket om dessa bilder. Har flera hundra från resorna till Guatemala, Nicaragua och nu senast från Peru. 
IMG_8266 2
Den här kvinnan är nästan 90 år gammal och hade, som i stort sett alla vi hjälper, aldrig ägt ett par glasögon. Hon blev så otroligt glad och började gråta när jag satte på henne  glasögonen. Jag fick världens varmaste kram och en miljon ”gud vare med dig” på spanska … och hon är en av många jag aldrig kommer glömma.
IMG_1340
Bestämde mig därför för att förstora bilden och låta henne bli en ständig påminnelse om hur lyckligt lottad jag är som får möta alla dessa människor.

… och hörni, glöm inte att ni kan lämna in era gamla glasögon i valfri Synoptikbutik. Året om. Enda kravet är att dom är hela. Ni hjälper verkligen en annan människa på riktigt om ni gör det!

 1. Annelie skriver:

  Jättesnygga gardiner. De passar verkligen där.

 2. Frida skriver:

  Nämen så himla snyggt!!

 3. Norpan skriver:

  Wow så snyggt det blev 👌😍
  Vart har du hittat den andra tavlan, till vänster? Den ser ju hel cool ut😍

 4. Eva skriver:

  Tittar igen på tavlan och så otrolig vacker den är!

  1. Jag älskar den! Är också så otroligt glad över att Synoptik ofta använder mina bilder i deras marknadsföring av Optiker utan gränser.

 5. Eva skriver:

  Jättefina bilder. Så fin tavla! Tavlan utstrålar lycka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..