Vill ni åka till Kanarieöarna med mig?

Hörni. Ska vi resa lite tillsammans? Jag har fått en förfrågan om jag kan tänka mig att åka till Kanarieöarna runt den 4 maj med ett gäng läsare (exakt datum inte jättespikat). En Feelgood-resa i en vecka. Vi pratar massage, för de som vill, yoga, för de som vill, träning för de som vill … eller inte … besöka Europas enda kaffeplantage (tro’t eller ej men det är superintressant!) åka på katamaranutflykt … besöka en vingård och prova vin. Men, framför allt en resa fylld av sjukt mycket skratt!

Flyg och boende (del i dubbelrum) med frukost och alla utflykter, massage, träning, skulle landa på ca 12.000 per skalle. Ska försöka få ned det lite. Allt beror på vad jag syr ihop för paket. Man bor i bungalows, 2 sovrum i varje, alltså fyra bäddar. När jag organiserade resan till GeKås/Ullared för några år sedan så blev det superlyckat, trots att få kände varandra så om du tvekar det minsta nu: please don’t. Jag är grym på att få ensamma att trivas och jag h a r på riktigt super, s u p e rtrevliga läsare!

Det skulle vara SJUKT roligt att få åka i väg med er. Jag vet att Johanna har gjort såna resor flera gånger och det är tydligen helt jäkla galet roligt och man träffar vänner för livet.

Vad säger ni, ska vi?

 1. Annette skriver:

  Det vore f-n roligt! Ska fundera på det där med prioriteringar. När ska det betalas?

 2. Fnulan skriver:

  YEAH, jag är på vännen! Jag måste följa med och se dig utföra Yoga =)
  KRAM

 3. Sara skriver:

  Det hade varit skitkul och precis vad jag behöver. Så vinner jag på triss följer jag med! 😁

 4. Vad kul! Jag är ju redan här på Gran Canaria eftersom jag bor här och när jag ska till Sverige så är jag ju tvungen att flyga, alternativet en resa på kanske 5 dagar istället för 5 timmar känns inte rimligt. Men välkomna till min ö. Kan bidra med guidad shopingtur i Las Palmas och Mona här finns hur mycket bling bling som helst.

  1. Vad kul att du också bor här. Så gör även jag och min familj☀️

 5. Hej. Jaaa, vad roligt. Kom hit till Grancan, jag och min familj bor här sedan ett halvår tillbaka. Möter gärna upp med er någonstans och berättar om hur det är att flytta hit med man och två barn, om någon är intresserad av att höra om det. Vi sålde allt, tog med katten och flyttade hit för ett år, till att börja med. vore så kul att träffas. Jag och min man (den enda mannen) var med till Ullared då för några år sen. Kram

   1. Jajamen. I San Agustin. Det bästa vi har gjort i livet. Ångrar inte en sekund😍☀️❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..