Julklappar

Reklam för mina egna prylar

Det har ju inte undgått någon att det börjar lacka rejält mot jul. Jag har fullt upp med att packa ordrar och det här är den roligaste tiden på året!

cached-images.btdmtech-3
Jag är så tacksam för att ni tycker mina bajssprejer är en bra (och billig julklapp) … för det är dom verkligen! En flarra räcker till ungefär 100 toabesök. HÄR hittar du dom.
Skärmavbild 2018-12-15 kl. 11.01.53
Nästan alla designade brandsläckare är slut, men det finns några kvar. Superbra pris dessutom. Dessa är 100% funktionella och ska ses som ett komplement till vanliga stora. Många köper till sina båtar, sommarstugan etc. Finns HÄR.
IMG_9764
Jag har en massa billiga saker på hemsidan, något för alla så kom gärna in och titta. HÄR
48600029-origpic-402cf5
Mina superfina ponchosar i cashmere är också en grymt tacksam julklapp. Väldigt hög kvalitet till ett sjukt bra pris. De finns i flera färger och du hittar dom HÄR.

Apropå cashmere; de superfina Leo-sjalarna blir färdig den 20:e december, så som det varit sagt hela tiden. Hade dock ett hopp om att de kanske kunde bli klara lite innan men fick igår besked om det är den 20:e som gäller. Det betyder att dom landar i Sverige under mellandagarna. Så fort de är i luften och jag har fått trackingnumret så kommer jag gå ut i bloggen … så att ni som beställt har koll. Dessa sjalar är en ”engångsgrej” så är du sugen på en cashmeresjal av superhög kvalitet till ett kalaspris så hittar du dom HÄR!

För att alla paket ska hinna fram till jul kommer sista sändningen gå på onsdag!

 1. Eva skriver:

  Måste hämta ut mina bajssprayer snart som kommit😃Inte hunnit.

 2. Sanna skriver:

  Japp, funkar redigt bra på hund/kattkiss också, har dom råkat göra ifrån sig så går dom inte dit mer efter en tvätt och några sprut av sprayen!

  Måste köpa den snyggaste jackan, likadana jeans som jag har på fotot. Ser riktigt snyggt ut.Hoppas den har lite fickor och är varm. Vad f.. skulle jag in på shoppingsidan att göra 🙂 Så går det när man inte kan sova, då blir man pank!

  1. Emma skriver:

   Tack! Måste också lägga en beställning då.

 3. Sara skriver:

  Nu har jag letat och letat på sidan men hittar inte maskarna! Var finns dom?

  1. Gaaah, råkade glömma att aktivera keramiksidan men nu är det gjort!

   1. Sara skriver:

    Tack!

 4. Emma skriver:

  Är det någon som prövat bajssprejen mot kattskit? Borde väl funka på deras bajs också? Fast å andra sodan stinker det tio gånger värre än vi människor 😂

  1. Japp, har några stycken som skriver att det funkar. Har ingen katt själv så jag har inte testat.

   1. Helena skriver:

    Ge gärna katterna ”rawfood”. Alltså fruset kött från olika djurslag. Mush är det märke jag använder och tycker funkar bra. De bajsar väldigt lite och det luktar nästan ingenting. Katterna älskar maten dessutom!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..