ANNONS

Vill man bli fin får man lida lite pin

/

… eller vad det heter.

Jag berättade ju tidigare i veckan att jag var hos Frans-Linda och gjorde en semitatuerad eyeliner. Skulle återkomma och göra djupdykning tänkte jag och sen glömde jag bort det. Fick dock ett gäng mail med frågor så nu berättar jag lite mer.

Jag har gått hos Linda i snart två år och gör fransförlängning. En gång i månaden. Man blir beroende eftersom man ser helt naken ut utan fransar. På så sätt slipper jag måla mig varje dag. Väry praktiskt.

Redan när jag var hos henne första gången så noterade jag på hennes hemsida att hon även utför eyeliner. För 15 år sedan gjorde jag en riktigt bestående eyeliner-tatuering som jag har varit väldigt nöjd med. Problemet är att den har bleknat lite grand med åren så jag har varit lite småsugen på att göra en sån här microneedle-behandling. Alltså i princip samma sak som man gör ögonbryn. Det sitter i 1-3 år.

IMG_0644
IMG_0643
Senaste gången jag fixade fransarna noterade jag att Linda har en pågående kampanj på det här så då bestämde jag mig för att boka en tid och i måndags var jag alltså där. 
IMG_0586
Hon började med att ta bort mina fejkfransar. Jag ser ut som en bäbis utan dom. 
IMG_0601
Sen schmackar hon på bedövningskräm. (Den första bilden är tagen efter att hon tagit bort krämen och innan hon fått bort alla fransar.)
IMG_0602
Så här ser nålen ut som hon jobbar med.
IMG_0595
Sen petade hon bort överskottet av bedövningskrämen.
IMG_0620
… och så körde hon igång. En av anledningarna till att jag har dragit mig för att göra det här, även, om jag har velat, är att jag är extremt ljuskänslig.
IMG_0633
När jag tatuerade mig för 15 år sedan så minns jag att det var en stark lampa som lös mig rakt in i ögonen under hela tiden och det var verkligen fruktansvärt. 
IMG_0624
Linda jobbar inte alls på det sättet.
IMG_0626
Man blundar hela tiden. 
IMG_0635
Endast vid något tillfälle i slutet så lyfte hon lite på ögonlocken så att lampan lyste in, men jag överlevde det. 
IMG_5084
Hon gjorde även en liten eyeliner under ögat.

Jag är en pip-Stina av rang men det här gör inte ont.

IMG_0641
Däremot svullnar man så behandlingen rekommenderar jag att göra på en fredag. Nu är det ju individuellt, men jag var svullen i flera dagar innan det lade sig. Ovan foto är taget direkt när jag sätter mig upp. Kolla hur jag skelar med ögonen, haha … gör alltid det när jag är trött. 
IMG_0663
En enda nackdel: man får inte göra fransförlängning på en vecka efteråt. DET är det jobbigaste eftersom jag känner mig fullständigt avklädd.

Detta är inget samarbete men bor du i Stockholm och är sugen på att göra det här så kan jag verkligen rekommendera Linda. Det gäller liksom att utövaren är stadig på handen och det är hon verkligen!

HÄR bokar ni.

5
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00