Shit Happens … finally!

cached-images.btdmtech-3
Vi har haft sjuka problem med leveransen av Shit Happens, vår absoluta storsäljare. Tillverkaren är superstrulig och har brutit ett gäng leveransdatum. Sen, när allt var klart för leverans, då brann fabrikhelvetet ner (inga skadade).

Igår fick jag besked från min leverantör, Jane, att leveransen ”ligger i luften”. Det vill säga; det är på väg till Sverige med UPS … som har egna fraktplan. Det landar i Sverige på tisdag och sen skickas det till Jane … och jag åker till henne och hämtar. Skickar ut alla ordrar i slutet av nästa vecka och under hela kommande helgen till er som har gjort beställningar.

Så, nu har jag släppt blockeringen på Shit Happens i webbshopen. In och handla innan jul. Bästa, bästa julklappen. Köp den till alla ni känner … det är ju få som inte bajsar liksom. De kommer garanterat bli förvånade över att det funkar!

cached-images.btdmtech-4
Vi har så klart de andra dofterna i lager.

Du som inte vet: det är eteriska oljor som ”kapslar in” bajsdoften. Man sprutar 2-3 sprut ned i toalettstolen, mot vattnet, INNAN man sätter sig och efteråt luktar det inte bajs över HUVUDTAGET!  Bästa uppfinningen ever. Asbra på jobbet, skolan eller när man ska hem till folk och måste gå på toaletten. … och den räcker till ca 100 toabesök!

Alla hittar du HÄR!

 1. En liten fråga, hade inte ni en hemsida där ni sålde klockor och smycken, bl a Bering ringar?

  1. Stämmer, men vi hann inte ta hand om den då maken har andra arbetsuppgifter idag. Dock har jag massor av Beringringar i källaren där jag har min webb-shop! Är det någon speciell du tänker på? Jag borde egentligen lägga upp dim i min shop men har inte riktigt haft tid.

   1. Är på jakt efter en Beringklocka i toseguld som dottern sett. Tänkte jag kunde köpt den hos er i så fall.

    1. Gaahh, näpp, har bara kvar ringarna. Skulle vilja sälja hela sortimentet igen men det tar för mycket tid med uppdateringarna hela tiden. Plus att det är ett helvete att sälja ringar pga ständiga byten.

     1. Du får rea ut dem yta byte. 😂😍🤗😜

 2. Funkar utmärkt till alla typer av odörer.

  Katten kräktes i soffan, rengjorde och två spray, lukten borta.

  Två spray även i sopskåpet när det luktat pyton 👍

  Jag använder City Chic.

  /Cecilia

 3. Alltså, om det luktar ingenting efter uträttade behov, varför finns det olika dofter? 🤔

   1. Nej, inte dum någonstans, men doftöverkänslig och otroligt less på att behöva leta oparfymerade toaletter. Och snacka inte om att det är natuuuurligt för det är dofterna av tex hyacinter och liljor också, men även de ger mig huvudvärk och andnöd.

    (Centrumföretagens nya ovana att parfymera p-hus ska vi inte ens tala om.)

    1. Ahh, då fattar jag. ”Lever” ju med Wilmer-Malin som blir riktigt, riktigt sjuk av dofter och hon är galen på Mall of Scandinavia….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..