Så sjukt jefla bra

Igår hade jag och Wilmer-Malin en helkväll. Hämtade upp henne och åkte in till stan för en middag på Pinchos och efter den skulle vi se Pernilla Wahlgrens omtalade show ”Kort, glad och tacksam”.

IMG_0727
Vi satt där länge och väl och åt.
IMG_0734
Man är ju inte direkt till sin fördel när man njuter av maten …

Jag hade koll på klockan men vid ett tillfälle tittar jag på mitt armbandsur i stället för på telefonen … och får ett slaganfall. Det visar sig att min iPhone-klocka går en hel timme fel! Hur nu det ens är möjligt eftersom den gått rätt hela dagen. Showen skulle börja 19.30 och klockan var 19.20. Vi satt på andra sidan stan och fick plötsligt varsin raket i röven. Jag betalade notan fort så ända in i helvete och vi sprang ut till bilen. 

IMG_0789
Sätter oss i bilen 19.23 och nä, Malin vinner inte pris som Årets Fotograf ….

Jag kör som en dåre, från Kungsholmen bort till Söder. Som tur var så var det väldigt lite trafik. Tänker att jag givetvis ska ta den snabbaste vägen. 

IMG_0788
… och den snabbaste vägen är till höger här. JÄTTEbra att vägen var avstängd. Kör runt halva stan, sladdar in framför teatern och parkerar bilen utanför och tänker att jag skiter i om jag får böter. Kutar in, personalen skakar först på huvudet och jag visar upp min telefon för att de ska se att klockhelvetesjävlafan går fel. De blir lika förvånade men släpper in oss. Vi har naturligtvis bästa platserna på första bänkraden …. vilket gör att ALLA noterar vår sena ankomst. D e n skämskudden.

Vi sitter i stolarna exakt 19.35…

IMG_0760
Hörni. Det här kan vara bland det roligaste jag har sett och jag är gammal som satan och har sett mycket i mina dar. 
IMG_0754
IMG_0749
Alltså, dra åt fanders så SJUKT kul Ola Forssmed var … liksom Kim Sulocki och Måns Nathanaelson. GRYM ensemble. Förresten, Kim Sulocki. Aldrig tänkt på honom som snygg men holy shit vilken utstrålning!
IMG_0772
… och Hanna Hedlund har en pipa som är oförtjänt okänd måste jag säga.

Jag tror att dom turnerar med den här showen och jag tycker verkligen att ni ska se den. Det var länge sedan jag skrattade två timmar i sträck.

 1. Du menar det var längesedan du skrattade en timme och femtifem minuter i sträck? 😉 F’låt, jag kunde inte låta bli! 🤣 Hur sjutton kan mobilklockan plötsligt gå fel?

  1. Hahahaha, fort och fel vettu! Ja, jag fattar ingenting. Stängde av och startade om igår: samma fel. Gjorde om det idag på morgonen och DÅ blev det rätt tid. Måste hålla lite koll tror jag jag.

 2. Nä tack . Wahlgrens får det att krypa i hela kroppen. Går bara inte att se Pernilla eller ungdomarna Ingrosso. Tur att det finns andra shower att välja på. Jag är säkert en tråkfia men så tycker jag.
  Ha en fin torsdag.

  1. Men vet du. Malin var av samma åsikt och just därför bestämde jag mig för att ”omvända” henne. Kan säga att jag lyckades.

 3. Jamen visst var det bra och så kul att min 14-åring gillade det. Dessutom satt ju Benjamin raden framför oss. Jag blev så oerhört glatt överraskad av hela ensemblen vilka proffs. Och oavsett vad man tycker om Pernilla eller inte, så är hon en grymt skicklig artist. Jag har inte skrattar så mycket på länge. Dessa 80-tals dansare och älskar när man kan driva om sig själv. Kan verkligen rekommendera alla den hör showen.

 4. Kim… uj uj uj. På den tiden man var ung. Typ på tv-programmet Bullens tid, tyckte man, eller åtminstone jag, att han var en riktig Heting. Har för mig att det i programmet låg en ungdomdsserie och som han var med i. Eller var han möjligtvis alltid med i veckans brevfilm? Hur som. Fy vad snygg man tyckte han var. Kan så vara att han är fortfarande, har inte riktigt samma koll längre. Eventuellt har mina preferenser ändrats. Däremot lyssnade jag på en pod för ett halvår sedan där han var gäst och tyckte nästan han lät deprimerande grå, trist och tråkig. Får väl hoppas han bara hade en dålig dag…

 5. Den där avstängda vägen ställde till det för oss när vi skulle åka ”snabbaste vägen” för nån månad sen.
  Men nu till en annan sak, nämligen ljus. En butiksägarinna jag känner berättade att Yankee Candle inte kommer att ha någon återförsäljare i Sverige längre, utan att butiker får handla direkt från USA. Jag vill minnas att du skrivit om att de som varit återförsäljare för just Yankee Candle i Sverige var lite… hrm… mindre trevliga?

  1. Va, det var som fan. Med åf för YC alltså! Är dock inte så förvånad. De du pratar om har minskat utrymmet för YC avsevärt på de senaste Formex-mässorna!

   Karma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..