Full rulle

Well, om man är borta från jobbet i några dagar och har ett arbete där man har noll jobbarkompisar (förutom vid extrema toppar) så kan man ju säga att man har lite att göra när man kommer hem. Holy fuck.

Men, arbetsdagen var tvungen att starta med ett besök hos Frans-Linda. Jag har varit sugen på att göra en semitatuerad eyeliner men väntat på rätt tillfälle, läs: när hon har nån kampanj med bra pris på det och det har hon nu. 

IMG_0633
Ska berätta mer om det och visa fler bilder i ett annat inlägg. Inget samarbete men nu när det är kampanjpris vill jag gärna tipsa om det eftersom jag blev så nöjd.

Resten av gårdagen gick till att packa ordrar som en galning. Ni är måååånga som har beställt bajssprejer så dessa har ni i veckan. Kvällen avslutades med middag hemma hos Tommy och Jan. Tommy har jag lärt känna genom Kicki på Daisy Beauty. Han är distributör av hudvårdsmärket Dermalogica i Norden. Det skulle bli en tidig middag, tänkte jag.

img_0718 2
Kom hem vid midnatt och hade inga nycklar. Bankade på dörren så länge att jag trodde halva grannskapet skulle ringa polisen. Efter 14 samtal till maken lyckades jag få honom att vakna. Jag blev inte jättepopulär…

Är strax på väg in till Wilmer för att träffa LidbyLiving-Malin för frukost och sen ska jag hem och jobba som en tok.

Alla nya cashemereponchos har nämligen kommit! Rosa, mörkblå och beigea. SJUKT snygga!

IMG_0654
IMG_0657
IMG_0714
Det är supersuper-kvalitet och i butik skulle de kosta 2.495 kr men jag tar 1.295 kr. Vill passa på att tacka alla er som har återkommit och beställt fler. Bättre betyg än så går inte att få! Älskar också att jag lyckats övertala en del att köpa rosa, folk som aldrig i livet skulle sätta på sig ett rosa plagg. Alla blir så förvånade över att den är så fin i verkligheten!
48600029-origpic-402cf5
Den här är för övrigt min favorit, Royal Blue!
160672061-origpic-afaf96
…. och vågar man så varför inte satsa på färg?! Denna heter Fuchsia. Har så klart svart för den som vill ha.

Jag använder mina ponchosar året runt, ovanpå en tunn jacka på vintern … och när jag flyger är det perfekt att trycka ner en i handväskan!

HÄR hittar ni dom.

 1. Sigrid skriver:

  Morsning pärlan!
  Jag som är statisk, så jag kan förse en mindre by med el, undrar om dina ponchos brukar bli statiska? Har det problemet med nästan alla material/plagg förutom bomull men är jääättesugen på en av dom fina. Har du lr kanske nån av er följare någon input på det?

 2. MosterM skriver:

  Love my royal blue// zeb Macahan

 3. Anne R skriver:

  Högskolan i Gävle. Köar till toaletten. Efter en lång stund kommer en tjej ut. Jag kliver in och hela toan luktar blomsterhav. Tänkte på dina bajssprejer då.

 4. Ragdoll skriver:

  Äkskar min poncho! 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..