Årets julmode och jätterolig idé!

Innehåller reklamlänkar

Jaha, det lär ju knappast har undgått någon att årets klädesplagg är en stickad jultröja. Såg dom överallt i London så det måste vara nån internationell fluga. Ellos har bra rabatter just nu också så here we go:

b
En liten julhundströja kanske? HÄR
b (1)
Varför inte en julkuletröja?! (Finns intill den gröna.) HÄR
b (2)
Tror nog det blir den här för mig. Har svårt att motstå bling, hehe! HÄR
b (3)
Undrar om 27-åringen blir glad om jag beställer den här till henne, haha! (Finns intill den blingiga.) HÄR
b (4)
En tröja med lite polkagrisar på? HÄR
b (5)
Eller, man kanske skulle poppa till sig med den här outfiten?!😂😂😂

Alltså, ska jag hoppa på den här trenden så ska ni också göra det. Tycker jag. Vore kul om jag fick bilder på er med era tröjor så kan jag göra ett inlägg av det. JÄTTEbra idé. Bratackdåsägerviså! Maila mig er bild; mona@monasuniversum.se

 1. Jag har köpt till hela familjen! *asg*
  Mannen såg lagom lycklig ut när jag visade honom. 🙂
  Ska försöka komma ihåg att skicka en bild till dig när vi har dem på.
  Kom ju precis på att jag har ju missat att köpa en till hunden! Klart att hon oxå måste ha en ju! Blir till att beställa en till henne direkt!

   1. Sambon har skagg och jag har minsann sett att det finns julkulor for skagg, sa jag tankte att han kan fa sadana.. hehe. Sjalv har jag inte hittat nagon jultroja sa det blir nog glitter till lucia och tomtemossa efter det pa jobbet.

 2. Ge mig en vecka. Har beställt. Fy f va kul det ska bli och se alla. 🙂 Sen vill jag bara säga att jag älskar dina bilder som du tar när du reser. Alltså London. Jag bara måste dit en dag. 😃

  1. Tack, vad roligt att höra. Vi hann dock inte med allt vi hade på listan. Missade ett par sevärdheter men döttrarna fick avgöra vad de helst ville hinna med. Ser verkligen fram emot din bild!

 3. Flugor är alltid äckliga, spelar ingen roll om dom kamouflerar sig till en jultröja. Så lättlurad är jag inte att jag skulle köpa nåt dylikt 😉

 4. Å nej, ett av barnen kom hem med en jultröja av något slag 🤦….och nu praktiskt taget tvingar du mig att fota mig i den, är det det du menar?🙄
  Ja men vafan why not?🤷 YOLO liksom 🤣

 5. Det känns inget vidare att se någon med din stora plattform uppmuntra till meningslös shopping på det här sättet(för det måste man väl ändå kalla en såpass säsongsbegränsat plagg, avsett för ett ironiskt foto?)
  Jag tycker också att jultröjor kan vara lustiga, men tipsa då hellre om beyond retro(stort vintage utbud)
  Vänligen Malin

  1. Fast, jag håller inte med … riktigt … Detta då jag börjat förstå att det här med jultröjor kommer att stanna. Vi har bara varit osedvanligt tröga med den ”traditionen”, liksom med mycket annat som vi efter hand också börjar med. Och tröjorna lär ju återanvändas varje år. Hade det varit en annan produkt, en finger spinner t ex, d å hade jag verkligen hållit med. Blir däremot nyfiken på Beyond retro så det ska jag kolla upp med en gång, tack!

 6. Ungarna är med på att vi ska ha det hela familjen, även båda hundarna. Ska bara få gubben att ta på sig sin oxå. Var först inne på att vi alla skulle ha olika. Men det mest töntiga är ju om vi ALLA har exakt likadana. Ser så fram emot hur töntiga vi kommer se ut. Men dom behöver inte va på hela dagen. Efter ett tag kan man få ta på sig sina finkläder 🤣

 7. De får vara hur häftiga som helst men jag lägger inte 1 kr på akrylkläder som oftast är materialet i jultröjorna. Hade jag råd skulle jag köpa Ralph Laurens jultröja men den kostar ca 4 300 kr. Yippee ki-yay, motherfucker!

 8. Jag tycker det är skitkul men ingen i min familj är med på noterna. Skulle gladeligen ha på mig en på jobbet också men när vi var i London förra året och jag fick syn på en gullig tomteklänning på Primark protesterade dotter och man. Så det blev aldrig nåt köp tyvärr.
  Hoppas att det blir ändring framöver. OCH jag ser fram emot allas bilder! 👍😊

 9. Jag skulle aldrig lägga pengar på något så gräsligt. Töntigt är bara förnamnet, dessutom är jag säker på att man tröttnar.

 10. Aldrig i livet säger jag. Mår på riktigt illa av denna konsumtionshets av skitsaker, i synnerhet nu när vi är mitt inne i en allvarlig klimatkris. Ja, klimatkrisen är på riktigt, den är allas vårt ansvar. Och hur tror ni att de som tillverkade de där kläderna har det?
  Snälla tänk till en extra gång, och skänk de där pengarna någonstans där de gör nytta istället, till Vid din sida eller annan valfri organisation som gör något bra.

  1. I hear you och respekterar din åsikt. Jag är dock glad att höra att kontrollerna på fabriker runt om i Asien blir bättre och bättre och att man pratar mycket om hållbarhet. Det är den vägen vi måste gå. Själv ser jag alltid till att mina plagg återanvänds och i ett sånt här fall, där jag köper en tröja för ett specifikt ändamål, så kommer jag självklart använda den varenda jul. Fick tröjan idag och den är förvånansvärt snygg. Så, från att ha varit en plojgrej jag tänkt införa vid varje jul, kommer jag lätt kunna använda den och känna mig snygg. Men, tillbaka till klimatfrågan: personligen tycker jag det är viktigt att alla hjälps åt men kan göra det på många sätt och för mig funkar det inte att dra i handbromsen på vartenda plan. Man måste ändra sitt leverne med en långsiktighet. Att köpa en kinatillverkad tröja behöver inte alltid betyda att det per automatik är förödande för miljön. Om man ser till arbetsförhållanden så har jag t ex varit i den fabrik i Indien där vi köper in enorma kvantiteter av varor och sett miljön, alla certifikat etc. Mitt sätt att försäkra mig om att våra leverantörer tänker på miljö och villkor för anställa. Hur som, jag tror inte att vad man än gör, är tillräckligt för alla och envar. Men, om alla gör n å g o t så är det åtminstone en bra början!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..