Årets julmode och jätterolig idé!

Innehåller reklamlänkar

Jaha, det lär ju knappast har undgått någon att årets klädesplagg är en stickad jultröja. Såg dom överallt i London så det måste vara nån internationell fluga. Ellos har bra rabatter just nu också så here we go:

b
En liten julhundströja kanske? HÄR
b (1)
Varför inte en julkuletröja?! (Finns intill den gröna.) HÄR
b (2)
Tror nog det blir den här för mig. Har svårt att motstå bling, hehe! HÄR
b (3)
Undrar om 27-åringen blir glad om jag beställer den här till henne, haha! (Finns intill den blingiga.) HÄR
b (4)
En tröja med lite polkagrisar på? HÄR
b (5)
Eller, man kanske skulle poppa till sig med den här outfiten?!😂😂😂

Alltså, ska jag hoppa på den här trenden så ska ni också göra det. Tycker jag. Vore kul om jag fick bilder på er med era tröjor så kan jag göra ett inlägg av det. JÄTTEbra idé. Bratackdåsägerviså! Maila mig er bild; mona@monasuniversum.se

 1. Jag och en väninna köpte julklänningar för några år sedan. Tala om juligt! Blev en hit! Bild kommer

 2. Lou skriver:

  Jultröjor har funnits länge i uk. Det är tradition o har tom sin egen dag när man bär på jobbet.

  1. Va, en egen dag?! Börjar tycka att det är en rolig tradition!

 3. Aldrig i livet säger jag. Mår på riktigt illa av denna konsumtionshets av skitsaker, i synnerhet nu när vi är mitt inne i en allvarlig klimatkris. Ja, klimatkrisen är på riktigt, den är allas vårt ansvar. Och hur tror ni att de som tillverkade de där kläderna har det?
  Snälla tänk till en extra gång, och skänk de där pengarna någonstans där de gör nytta istället, till Vid din sida eller annan valfri organisation som gör något bra.

  1. I hear you och respekterar din åsikt. Jag är dock glad att höra att kontrollerna på fabriker runt om i Asien blir bättre och bättre och att man pratar mycket om hållbarhet. Det är den vägen vi måste gå. Själv ser jag alltid till att mina plagg återanvänds och i ett sånt här fall, där jag köper en tröja för ett specifikt ändamål, så kommer jag självklart använda den varenda jul. Fick tröjan idag och den är förvånansvärt snygg. Så, från att ha varit en plojgrej jag tänkt införa vid varje jul, kommer jag lätt kunna använda den och känna mig snygg. Men, tillbaka till klimatfrågan: personligen tycker jag det är viktigt att alla hjälps åt men kan göra det på många sätt och för mig funkar det inte att dra i handbromsen på vartenda plan. Man måste ändra sitt leverne med en långsiktighet. Att köpa en kinatillverkad tröja behöver inte alltid betyda att det per automatik är förödande för miljön. Om man ser till arbetsförhållanden så har jag t ex varit i den fabrik i Indien där vi köper in enorma kvantiteter av varor och sett miljön, alla certifikat etc. Mitt sätt att försäkra mig om att våra leverantörer tänker på miljö och villkor för anställa. Hur som, jag tror inte att vad man än gör, är tillräckligt för alla och envar. Men, om alla gör n å g o t så är det åtminstone en bra början!

 4. Jag skulle aldrig lägga pengar på något så gräsligt. Töntigt är bara förnamnet, dessutom är jag säker på att man tröttnar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..