Det här med tunnelbana i London

Jag åker ju ytterst sällan tunnelbana hemma. Blir superstressad av alla människor och sen inbillar mig att man blir smittad bara nån tittar på en. Folk låter också. Man pratar högt i telefonen, harklar, hostar, bresar med benen och nä, jag avskyr det. Kalla mig kärring men jag tar hellre bilen trots miljöaspekten.

IMG_0421
… och har man problem med det i Stockholm kan man väl utan överdrift säga att London lyfter det till en helt annan nivå.
IMG_0424
Här kan vi snacka bakterieodlingar!

 1. Den stora frågan, som inte besvaras, är väl om du kom fram och tillbaka som du skulle? Eller tog det flera timmar extra tid? 😀

    1. Faktum är att de inte trodde på mig, förrän de fick se påsen varifrån jag varit, hehe! Om jag ska vara helt ärlig Malin så hittar jag bättre i Londons tunnelbana än den här i Stockholm. Har varit shitloads av gånger där och åkt otroligt mycket tunnelbana. Sen är det 1000 gånger bättre skyltat där!

 2. Håller med dig Mona, att det är mycket enklare att hitta i Londons tunnelbana än i Stockholms. Riktigt bra skyltat i London. Nu är det ju en stund sen jag åkte både i London och i Stockholm, men jag minns den gula linjen i London, den där t.o.m. jag, som troligen är i klass med dig vad gäller lokalsinne, hela tiden visade mig på rätt väg. Liksom den i Paris. Däremot upplevde jag inte sån trängsel. Varit i London och Paris under sommarhalvåret, kanske lite annorlunda då?

 3. Jag var i London i augusti och höll på att dö på tunnelbanan. Den var exakt så full som din bild visar. Trodde ett tag jag hamnat i Indien och var på riktigt beredd på att se någon som höll sig fast och åkte utanpå vagnen… Helt sjukt. Det är ett smidigt sätt att ta sig runt, men man ska ha tagit sina vaccinationer innan man går på…

  //F.d. fru Hypokonriker

 4. Det var strongt gjort, vet i katten om jag hade tordas mig på det. Själv har jag skitsvårt att åka buss,, ser framför mig hur mycket snusk det finns ingrott i sätena.. å inte tala om svett-krydd lukten. Näe då håller jag med om att egen bil är bäst, där det är städat efter eget intresse. Tåg funkar på sin höjd 🤣

 5. Mycket lättare hitta rätt i London än i Sthlm.Bra skyltat i London. Ett tips dock. Ta bussen i London. Betydligt mer fräschare du får se lite av London med….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..