Det här med tunnelbana i London

Jag åker ju ytterst sällan tunnelbana hemma. Blir superstressad av alla människor och sen inbillar mig att man blir smittad bara nån tittar på en. Folk låter också. Man pratar högt i telefonen, harklar, hostar, bresar med benen och nä, jag avskyr det. Kalla mig kärring men jag tar hellre bilen trots miljöaspekten.

IMG_0421
… och har man problem med det i Stockholm kan man väl utan överdrift säga att London lyfter det till en helt annan nivå.
IMG_0424
Här kan vi snacka bakterieodlingar!

 1. Tony skriver:

  Mycket lättare hitta rätt i London än i Sthlm.Bra skyltat i London. Ett tips dock. Ta bussen i London. Betydligt mer fräschare du får se lite av London med….

 2. Sara skriver:

  När jag var där och åkte tunnelbana i somras var det oxå så där knökfullt. Och 35 grader varmt ute…

 3. Maja S skriver:

  Inte fasiken är det svårt att åka T-bana i Stockholm. O då ska ni/du veta att jag inte ens bor i stora staden

 4. Monika skriver:

  Det var strongt gjort, vet i katten om jag hade tordas mig på det. Själv har jag skitsvårt att åka buss,, ser framför mig hur mycket snusk det finns ingrott i sätena.. å inte tala om svett-krydd lukten. Näe då håller jag med om att egen bil är bäst, där det är städat efter eget intresse. Tåg funkar på sin höjd 🤣

 5. Ulrika skriver:

  Jag var i London i augusti och höll på att dö på tunnelbanan. Den var exakt så full som din bild visar. Trodde ett tag jag hamnat i Indien och var på riktigt beredd på att se någon som höll sig fast och åkte utanpå vagnen… Helt sjukt. Det är ett smidigt sätt att ta sig runt, men man ska ha tagit sina vaccinationer innan man går på…

  //F.d. fru Hypokonriker

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..