Om att äta mat i London

Här finns all världens kök. Fantastiska restauranger. Lucky me som älskar mat. Hus-Anna, hon om köpte mitt hus alltså, är gift med en engelsman och de bodde många år i London innan de flyttade till Stockholm.

Skärmavbild 2018-11-30 kl. 23.05.08
Förresten, hon och hennes man var här i förra veckan och v a d är oddsen för att vi bor på samma hotell som dom?!
IMG_0386
Hon messade mig för en månad sen och upplyste mig om att hon hade gjort en bordsreservering på en hett eftertraktad restaurang, SushiSamba, åt mig. Det är svårt att få bord där så jag blev jätteglad. 
IMG_0385
Den ligger på 39:e våningen så ni kan ju tänka er utsikten!
IMG_0417
Hissen går dessutom fort så in i baljan. Asläskig känsla. 
IMG_0392
IMG_0389
IMG_0390
Jag tycker att jag är rätt van att äta ute men måste erkänna att jag inte riktigt fattade menyn. Förstod inte hur stora/små portionerna var. Det jag däremot fattade snabbt var priserna. Satan i gatan så dyrt.
IMG_0406
Dricker sällan alkohol och än mer sällan rött vin, men 27-åringen ville ha lite sällskap. Har glömt hur gott rött vin är! 
IMG_0407
Vi skulle skicka en selfie till maken hemma och berätta om hur bra vi har det. Hittade den här efteråt.😂
IMG_0390 2
Talibanen beställde in det här Yuca Plantation. Hon är rätt stor i maten och var förväntansfull.
IMG_0408
Det här är vad som kom! Satan i gatan som vi skrattade. 160 pickadoller. Dock extremt gott men gissa om hon beställde in mer mat!
IMG_1807
Jag åt bland annat det här. Oh sweet Lord så gott!
IMG_0409
Jag har snöat in på Edamamerbönor. Kan äta hur mycket som helst. 
IMG_0402
Njuter av varenda sekund med mina döttrar och vi har bestämt att vi ska göra en sån här resa en gång om året. Fifasen som jag älskar dom. Talibanen, som är världens jobbigaste teflontonåring hemma, är som God sent from heaven här! Det är 12 års skillnad mellan mina damer och jag har tidigare tyckt att det har varit lite synd men ju äldre de blir, desto bättre. 27-åringen får ibland rycka in som medlare när talibanen tycker att jag är världens jobbig mamma.

 

 1. Molls skriver:

  Edamamebönor, :yes:
  Jag var på asiatisk buffé igår på restaurang som ligger i gammal biograflokal och där Foppa tidigare hade restaurang, då var det dock mer typ sports bar. Jag plockade till halva tallriken full med just såna där bönskidor.
  Jag har inte rätt snits på att få ut de där bönorna, klämde ut med fingrarna så en och annan flög väg och hamnade på övriga i sällskapet.
  Vad rekommenderas, ska man stoppa in skidan i munnen och tugga ut bönorna eller ?
  //M

 2. Maja S skriver:

  Efterrätter!!
  Vara jag får efterrätt så är jag nöjd 😍😝

 3. Tanja skriver:

  Måste bara fråga hur mycket gick kalaset på, brukar inte fråga sådant men nu blev jag nyfiken? 🙂

 4. Malin skriver:

  Fy fasiken vad härligt det ser ut❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..