ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Veckans tips

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM!

Innehåller reklamlänkar

b
Den här har jag visat förut och nu kan jag inte hålla mig, den är på väg hem! HÄR
b (1)
Skitsnygg blå … finns även i grönt, HÄR.
b (5)
Jag överlever inte utan bling och den HÄR var jättefin!
b (7)
Det syns inte jättebra men den här tröjan har guld- och silvertrådar. HÄR
b (4)
Jag ser oftast ut som en slashas här hemma så jag funderar på att överraska maken och uppgradera mig lite! Gillar den här mysdressen. HÄR

Det var veckans godingar och nu har dom dessutom 30% på den dyraste varan!

Veckans tips

4
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.