Kortlek, but where?

kortlek-high-roller-billigt-med-tryck-2-480x480
Jag måste köpa en kortlek nu på förmiddagen men inser att jag har inte köpt någon på minst 20 år. Vet ju att de finns på flygplatser men var fasen hittar man dom annars? Bensinmackar? Har egentligen flera stycken men då över 50 kartonger fortfarande är ouppackade så har jag noll koll på exakt var de finns.

Idag ska jag ta hand om en nyopererad bästa kompis och hon har bett mig ta med en kortlek eftersom hon inte befinner sig i sitt vanliga hem. Vi brukar spela och jag vinner oftast men hon tror på riktigt att jag kommer låta henne vinna bara för att hon mår asdåligt.

Skulle inte tro det va.

 1. Ragdoll skriver:

  Vi hade överskott då min ”samlade# på dem ett tag. Tills jag fick psykbryt och slängde hälften. Finns att få tag på i div affärer, ICA tex.

 2. Leksaksaffär?
  Pressbyrån?
  Coop eller Ica?
  Åhléns?

 3. Helén skriver:

  Coop och ICA brukar ha kortlekar i deras 10 kr lådor. Som brukar finnas i de flesta butikerna. Lycka till

 4. Nettan skriver:

  Såg av en tillfällighet att det säljs kortlekar på Pressbyrån när jag var där häromdagen. Finns säkert hos de flesta butiker, typ Ica, närlivs, bensinmacken..

 5. Bokhandel med spelavdelning, tex Akademibokhandeln. Välsorterad leksaksaffär.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..