ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Gillar ni smide?

REKLAM för mina egna prylar!

Reklam för mina egna produkter

Jag håller på att fixa lite här hemma och de slog mig då hur hemmablind man är. Eller, j a g är det i alla fall. Vi designar och tillverkar smidesprodukter som vi säljer till butiker. Allt från ljussläckare till stora smideskronor. Väry snygga grejer. Finns en del fult också. En smak passar sällan alla så därför är sortimentet brett. ALLT vårt smide är handgjort och vi har haft “förmånen” att aldrig ha blivit kopierade då vårt smide är linoljebränt. Det betyder att det har en speciell finish, inte “blank”. Det finns inte jättemycket linolja i Kina och Indien, typ zero … så därför har vi sluppit det alla andra har problem med i vår bransch.

Mycket har vi i lager och har vi det inte så är det lång väntetid just för att allt tillverkas för hand. Dock värt den väntan. 

IMG_9261
Snart är det jul och jag har superfina smidesfat till bra priser. Allt finns i lager. 
IMG_9266
IMG_9820
IMG_9251
Man kan använda dom till allt möjligt. Jag har ett fat på matbordet med vardagskryddor, ett annat i hallen med bilnycklar på. Många som köper dom har ljus på dom.

HÄR kan du se allihopa.

Gillar ni smide?

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.