Yeay, shitloads med TanCan!

Nu har jag en superkampanj på TanCan under hela december. Världens bästa brun-utan-sol. Det är en kvinna, Eva, i Trelleborg, som är skaparen av den och den ä r verkligen sjukt bra. Älskar för övrigt företagssamma kvinnor och svenska produkter.

Om du inte har provat innan så kan jag varmt rekommendera den. Dock ska den sprejas i duschen, helst på kvällen. Lakanen k a n bli bruna men det försvinner direkt i tvätten. På morgonen duschar man som vanligt och då försvinner all överflödig färg och kvar blir en en naturlig ”bränna”.

Jag har superbra pris på den nu så passa på, HÄR hittar du den och du, har du inte testat förr så kolla in videon innan … annars kan det gå illa!

 1. Linda skriver:

  Du lägger ingen dag/nattkräm innan du sprayar va? Jag har torr hy så att inte smörja in sig efter tvätt tar emot :/

  1. Jag har stora porer så först scrubbar jag ansiktet, sen smörjer jag in mig med dagkräm … och sprejar ovanpå det! (Du, din kommentar låg i skräpmailen, fattar ingenting!)

   1. Linda skriver:

    Ah då ska jag prova! Tack för tips 🙂

 2. Jessica skriver:

  Insåg precis att min dator trodde jag bodde i Storbrittanien… 🙂 så därför blev frakten väldigt hög…fixade sig när jag ändrade till Sverige.

 3. Jessica skriver:

  Tänker beställa TanCan men får en frakt på 200,-…stämmer det? 🙂

 4. Ulle skriver:

  Undrar lite hur brun man blir??
  Ser det ut som man legat och pressat i 2 veckor eller får man bara en liten brunare ton??
  Någon som vet??

  1. Bra om flera läsare kan svara här! Själv blir lag lagom brun, bra ord va?! Det jag gillar är att folk frågar om man varit utomlands. En av mina kompisar blir väldigt brun av den, men fortfarande ser det äkta ut. Så, jag gissar att det beror lite på hur du brukar bli när du solar.

  1. Karin skriver:

   Antar att det beror lite på hur generös man är när man sprayar på med…

   Första gången jag testade var jag ev rätt frikostig, och tyckte nog att jag blev lite för brun ja.. Men de två andra gångerna jag provart har jag varit lite med försiktig och resultatet har blivit därefter med.

 5. Maria skriver:

  Yes! Den skall jag prova på studs!
  Swishade precis💸💸
  Visste inte vi hade såna talanger här i Trelleborg
  Kram Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..