ANNONS

Grabbarna Grus

/

Jag har skrivit om dessa herrar tidigare, Magnus och Micke. De kommer från läkemedelsindustrin men arbetar idag inom skönhet med högteknologiska produkter. 

IMG_9837
I förra veckan käkade vi lunch tillsammans och dom är sjukt jäkla roliga. När vi ses så är det inte på några flashiga restauranger utan senast var det på ett lunchhak i ett industriområde och i förra veckan sågs vi på en kebabrestaurang nära Solvalla travbana. Ni som vet; precis vägg i vägg med Maranatahotellet … som numer är en flyktinganläggning. Älskar att de gör det så prestigelöst. 
IMG_9834
Jag träffade dessa killar för några år sedan på en pressresa till Rom med Daisy Beauty Magasin och vi har sedan dess hållit kontakt. Jag är superintresserad av deras produkter då de jobbar med ett ämne som heter reservatrol . Det är en antioxidant som bl a utvinns ur vindruvsskal. Man har forskat i många år kring ämnet, som bl a sägs hjälpa mot hjärt- och kärlsjukdomar. Problemet har varit, och är, att ämnet har väldigt svårt att tas upp av kroppen då det traditionellt bara funnits i tablettform. Levern hinner bryta ner ämnet innan det kommer ut i kroppen och har således ingen effekt.

Svenska forskare … som alltså jobbar med Micke och Magnus, lyckades knäcka koden för några år sedan. Man har tagit fram en så kallad film .. som ett platt oblat, som man lägger på insidan av kinden. På så sätt upptas innehållet direkt via munslemhinnan och får därmed en hundraprocentig effekt.

Patentet på den här filmen gör att dessa forskare kan göra massor av saker. Bland annat har man även tagit fram B-vitamin och även K-vitamin. Det sistnämnda har jag aldrig hört talas om: K-vitamin. För 10-talet år sen så var D-vitamin på tapeten och nu spås alltså K-vitamin vara nästa folkbrist. 

IMG_9842
Magnus är skitbra på att förklara för mig hur kroppen funkar.
IMG_9849
Jag är en sån som har svårt att ta till mig info när jag bara hör den, utan jag måste ha det ritat för mig. 
IMG_9841
Jag har använt deras Reserol-film till och från i ett par år. ”Biverkningen” har bl a varit att min ledvärk på morgnarna har försvunnit. Jag har ju tandställning och började med den för 1,5 år sedan. Kan inte använda dessa filmer när jag har tandställningen eftersom dom ”kleggar” ner den. Har haft två uppehåll och då passade jag på att äta dom. Kommer sluta med tandställning permanent strax efter jul och från och med då ska jag på’t igen. Läs gärna den HÄR artikeln så förstår ni varför det är så revolutionerande!
IMG_9850
Nytt är även kosttillskott och en ”Bone support”.  Också på film. Kalcium. Särskilt viktigt för såna som jag, som har gjort en gastric bypass. Jag måste äta kalciumtabletter resten av mitt liv och den här kommer jag också börja äta så fort min tandställning försvinner. Men som sagt, kalciumbrist hos alla är ett galopperande problem.
IMG_9936
Dom har även tagit fram en sugtablett som verkar i ca 2 timmar. Den ska man ta när man vet att man kommer vara bland många människor eftersom den förhindrar att bakterier fastnar i halsen och att man därmed slipper bli förkyld. Dessa sugtabletter har visat sig vara så effektiva så tidigare i år började de säljas på apoteken och de har blivit en försäljningssuccé.
IMG_9856
Nu har dom utvecklat fler produkter, bl a en traditionell ansiktsmask och en ansiktsmask man smörjer in på kvällen och sover med. HÄR hittar du flera av produkterna.

Jag är jätte, JÄTTEintresserad av forskningen kring det här och tror att det kommer bli superstort framöver.

Uppdaterat: Jag var ute och hojade när jag skrev att K-vitamin var samma sak som kalcium. Det är det INTE. Ibland går det för fort men det är jefla tur att ni som kan finns…

22
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00