När till och med jag får nog

Alltså. Det här med Black Friday. Jag får hundra miljoner mail från företag med hundra miljoner rabattkoder.

Jag driver ju en egen webbshop och den här dagen kan ju tyckas vara ett guldläge för oss småföretagare men jag fasen ids inte.

Är det bara jag som är inte orkar eller gör man verkligen bra klipp?

 1. Vi köpte alla leksaker till våra tre barn igår. Både från oss, mina föräldrar och sambons pappa. Gjorde många 100-lappar kan jag säga. Tex köpte vi två stora förpackningar lego gör 599 st dom har kostat 1100kr. Har givetvis kollat upp innan. De gick vi ihop m farfar om så 300kr per barn är precis lagom till jul. Vi köper inte för då mkt mer själva när andra släktingar köper. Det är kul att kunna gå ner till vår lilla stads leksaksaffär och köpa då priset var bra. Än att alltid köpa på nätet.

 2. Hanna skriver:

  Jag bara klickar bort allt som kommer i mailen. Dels för att det så sällan är riktigt bra deals i Sverige. Lite sugen var jag att köpa biljetter 2 för 1.

  Nu är jag i USA och har just tagit mig igenom Black Friday här. Det är en pärs. Det är inte lika bra som det brukar vara och inte bara för att dollarn är skitdyr. Men gillar när de har 70 % på rean och sedan 25 % på det. Då känns det bra. Men de flesta har 40-50 %

 3. Terese skriver:

  Jag tycker det är ett bra tillfälle att göra fynd om man är ute efter något särskilt och vet vad man ska ha men jag orkar sällan trängas i butiker utan håller mig till att klicka hem.

  Ändå lite roligt och effektfullt att det mitt i ditt inlägg ligger en annons för Komplett och deras Black Friday-erbjudande 😄

 4. Malde skriver:

  Det jag har handlat idag är en lunch och en varm choklad. Just det, receptbelagd medicin också. Det var allt. Inga Black Friday-rabatter på dessa grejer.

 5. Kamilla skriver:

  Fick 200 kronor rabatt på ett par täckbyxor som jag kom på igår att jag aldrig lyckades köpa förra vintern. Ingen trängsel, ingen stress, bara in i affären och prova och köpa som vanligt. Tyckte det var trevligt med lite billigare. Dessutom 200 kronor ytterligare billigare tack vare medlemsrabatt. Räknar det som fynd. Ska bli trevligt att ha ett par täckbyxor jag kan stänga i midjan igen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..