Jag borde ha flyttat tidigare

Vi sålde ju vårt hus i våras och blev helt otippat väldigt goda vänner med dom som köpte det. Jag träffar Hus-Anna regelbundet och det är verkligen en match make.

I trädgården hade vi … har dom … 8 äppelträd. Olika sorter. Jag är allergisk mot äpplen. Alltså, jag kan äta om de är tillagade men inte ”råa”. Kan inte ens ta i dom eftersom jag svullnar upp i hela fejset … och halsen. Därför har jag aldrig, under de 15 år vi bodde där, brytt mig om dessa äpplen.

Anna, som varit lägenhetsmänniska de luxe och som ALDRIG har varit särskilt husmoderlig, har blivit värsta hemmafrun. Jag har aldrig ätit så mycket varianter av bakverk bestående av mina gamla äpplen. Eftersom hon är gift med en engelsman och har bott typ 20 år utomlands, så har det även bjudits på en hel del engelska recept.

IMG_9816
Härom dagen fick jag egenhändigt gjord äppeldricka. Det krävdes alltså en försäljning av huset innan jag skulle få ta del av alla olika äppelsorterna!

Snacka om win win-situation.

  1. Mammsen skriver:

    Kan du inte be Hus Anna bjuda på receptet som hon gjort drickan av?

  2. Hanna skriver:

    Jag tänker att ödet styr oss indirekt. Hade du sålt innan hade det inte varit till Anna. Tänk att det blev till det bästa istället. Vilken fantastisk lösning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..