Gillar du halmstjärnor?

Vi har ju ett företag som jobbar mot butiker dit vi säljer egendesignat smide. Bland annat. Under åren har vi även sålt halmstjärnor från anrika Göinge Halmslöjd. Alla deras produkter tillverkades för hand och kostade därför skjortan.

Vi var deras distributör under många år men så för några år sedan ringde dom och berättade att de var tvungna att lägga ner företaget eftersom billigare halm från Kina nu hade konkurrerat ut dom. Sjukt sorgligt att en epok fick gå i graven.

40x10
När vi flyttade vårt lager i somras så hittade jag ett gäng halmgrejer och först tänkte jag höra av mig till några butiker eftersom efterfrågan har varit stor sedan Göinge lade ner, men så bestämde jag mig för att spara dom till min webbshop. 
IMG_9862
10x36
Klassiska svenska halmstjärnor. Lampsladd ingår inte men det köper man billigt hos Clas Ohlson.
26
Har även ett gäng toppstjärnor för granen.

HÄR hittar ni fler varianter!

 1. Fy fan vilken jävla rövinfluencer du är alltså. Finns inte på kartan att du missar ETT ENDA TILLFÄLLE utan att kränga på dina läsare dina undermåliga produkter… Allt under förespeglingen att du går emot (babyface=makens) snålsnåla åsikt 😂 Och du tror att man inte genomskådar detta??? Förstår att du mår dåligt… att lura dina läsare, VARJE DAG, måste ju tära på även en skitstövels samvete. Alltså DITT samvete, Mona! Usch och fy för en sådan gniden person som du!!!!

  1. Hoppsansa, här saknas det kärlek hör jag. Kan fan inte vara kul att vara en bitter människa. Älskar för övrigt att 98% av mina kunder är återkommande. Borde kanske säga en del. Och du, har du inte tillräckligt mycket stake i dig att kunna stå för vad du tycker, utan att gömma dig bakom en falsk emailadress så föreslår jag att du lutar dig tillbaka och funderar lite på vad du kan göra för att må bättre. Har du inget att göra kan du få jobb hos mig och hjälpa mig att packa ordrar i december. Brukar vara mycket då. Tämligen säker på att din inställning kommer ändras. Men en sak ska nog tilläggas: min webbshopsdesign suger verkligen. Jag är nämligen asdålig på sånt så är du en fena på det så anlitar jag dig gärna. Ha en fin kväll.

   1. Saknas ingen kärlek hos mig, överhuvudtaget. Bara riktigt folkvett! Alltså när man som bloggkonsument fattar att man blir ”rövknullad” VARJE gång man läser ett blogginlägg av dig. Kolla bara på din senaste fråga om ”leoprintad cashmerehalsduk”… Inga svar. Pinsamt!!! Och nu dina halmsaker. NOLL INTRESSE!!!! Kanske fattar du snart!

    1. Du, vet du vad ”Inga svar” bestod av? Ordrar. Det är liksom så det fungerar. Jag skriver ”HÄR” och länkar in till webbshoppen. Då behövs inga kommentarer.

     PS, jag tog mig friheten att ändra ditt ”Namn” eftersom ”För Monas ögon” inte kändes så aktuellt då jag låter dina kommentarer gå igenom. Du hade ju hoppats på att jag inte skulle godkänna men jag är ledsen att göra dig besviken. Såna som du kommer alltid igenom. För du behöver en kram. På riktigt.

     … och så har vi det där med IP-nr. Alltid värt att tänka på. I synnerhet när tekniken är lite mer avancerad idag.

     1. Oj läste lite snabbt. Tyckte det stog fotsvett, istället för folkvett.
      Tänkte att det är ju perfekt, skicka stackarn några av dina mirakelspray 😂
      Hen skulle kanske inte uppskatta det…

     2. Problemet är att människan inte vågade stå för vem hon var. Fick ett par kommentarer till men de var på så låg nivå så jag slängde dom i papperskorgen. Det händer ytterst sällan men jag orkar inte med dårar.

   2. Varför måste man kläcka ur sig en sån kommentar? Det är väl bara att hoppa vidare till en annans blogg om du irriterar dig på Monas.

    Vi övriga läsare förstår att Mona lever blans annat på sin blogg och att det därför förekommer reklam för både sin egen webbshop samt andras produkter. Det är inget konstigt år 2018.

    Kram till dig fina Mona.

  2. Men snälla nån. Köp inte då om du inte vill. Svårare är det inte. Vet du, all den där ilskan är inte bra att bära på. Och att ge sig på andra på det sättet kommer inte få dig att må bättre. Det är inte skamligt må dåligt. Det är många här i världen som mår skitdåligt och behöver hjälp. Var inte rädd att söka professionell hjälp. Det finns absolut ingen anledning till att du ska fortsätta må så dåligt att du far ut så här emot andra. Sök hjälp, jag hoppas att du mår bättre snart.

 2. Den översta är fin, tycker jag. Men skulle nog inte köpa, den känns inte som ett måste. Å tittar jag i mina julsakslådor så behöver jag den absolut inte! Rensade för några år sedan…å det var nog en klen rensning för det är fortfarande för mycket grejor!
  Å efter som du tydligen kränger så undermåliga produkter 😃 så fattar jag inte hur du överlevt?!?! Borde ju dyka upp hur många sura läsare/köpare utanför t ex dyr-ica som bara väntar på att banka sina dåliga inköp i huvudet på dig! 😋
  Ha en bra kväll!

  1. Hahaha, exakt vad jag också tänkte! Har dessvärre en liten bitter människa i mitt förflutna som jag nog vågar tillskriva dom raderna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..