Fredagsvideon

 1. Så här kan vi inte ha det Mona! Nu har du lurat mig att sitta här och kolla you tube, lyssnat på gamla godingar. Tommy Körbergs Fait a complet (eller hur det stavas), A. Bocelli och C. Dion The Prayer och Bocelli- Brightman Time to say good bye. Går igenom mina senaste lyssningar och hamnar på Beatles, Rolling Stones, Sarah Dawn F, Metallica, Blackmoores Rainbow, Black Sabbath, Ozzy Osbourne och många många fler. Gillar både ock som du kanske märker, men det ska vara melodiöst. Och det finns faktiskt även i hårdrocken. Grabben min fick mig att fatta det för ca 30 år sen… och ja, jag erkänner, trots det tog emot då. Men, men… härligt att känna sig som fjortis trots jag närmar mig de 70! Ålder är bara en siffra vad det nog klok som sa nån gång.

  1. Fast, är det inte konstigt att man ofta tänker: ”just d e n låten … det måste vara typ 10-15 år sen ..” så är det 35 år!

 2. Gissa vem som kollat You Tube och just nu ”varit” Olivia Newton? Nån Travolta fanns tydligen inte i mitt grannskap. Kanske måste höja volymen.

   1. Japp. Jag bjuder på det! Älskar att vara störig, flippa ur och bara ösa på. Så skönt att våga, släppa loss. Barnbarnet gillar när farmor ”flippar ur” men han skulle aldrig erkänna det. Men jag vet, ser, märker.

 3. AM skriver:

  U-n-d-e-r-b-a-r-t!!!!

 4. Cami skriver:

  Luciano Rosso ar helt fantastisk! Han besoker ofta program har i Peru dar han kor playback och han ar pa riktigt den enda som faktiskt ar rolig i de annars dotrista programmen har, nar han inte ar med byter jag kanal.

 5. Fredagen är räddad! Nostalgi och dans i hallen. Sjöng med, oho-hoat allt högt och ljudligt. Väntar bara att grannarna hör av sig. Då sätter jag igång videon igen – så blir det riktig grannsamverkan! Fan vad härligt! Tack. Älskar dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..