ANNONS

Spännande nyheter och lunch med kompisar

/

I veckan var jag uppe på Let’s Face it för att äta lunch med Cissi och Bell. De sitter dessutom intill varandra på kontoret och det var intressant att titta på deras skrivbord.

IMG_9625
”Men vad fasen, vad stökigt ni har!” sa jag. 
IMG_9627
”Vadå, inte jag, det där är Cissis skrivbord!” svarade Bell som är superpedant. 
IMG_9626
”Kolla!” sa hon och pekade ner i Cissis skrivbordslåda. 
IMG_9628
”Fördelen när man inte hann sminka sig i morse och jobbar med sminkprodukter!” sa Cissi och gjorde sig fin inför lunchen.
IMG_9625 2
Plötsligt såg jag något i hörnet på hennes skrivbord. ”Åh, den där kommer inte ut förrän 2019!” 

”Nähä, men vilken himla tur att vi är kompisar då … som delar med sig!” sa jag och stoppade den ena i väskan!

IMG_9658
Älskar Real Techniques borstar. Nu kommer deras nya design!
IMG_9642
Oftast ”försvinner” mina grejer in i somliga andras necessärer här i hushållet men den här tänker jag stöldmärka för den var skitbra!
IMG_9661
Let’s Face it har flera andra märken i sin portfölj och en av höstens nyheter är dessa gummibjörnar. Danskt kosttillskott utan artificiella sötningsmedel, färgmedel eller konserveringsmedel OCH är veganska, för de som föredrar det. Jag äter ju Wild Nutrition, som är icke-syntetiska, men tänker kombinera med dom här och se vad som händer. Dom smakar godis och finns HÄR!
IMG_9667
En annan mycket spännande nyhet är det danska märket Ecooking. Den innehåller hyaluronsyra, som ger långvarig fukt och jämnar ut huden, samt veteextrakt, solrosolja och sheasmör. Ecookings produkter är 100% veganska.
IMG_9666
Den ska bli superintressant att prova då jag går in i en period nu då min hy är extremt torr. Under vinterhalvåret kan jag inte slarva en enda dag med att sköta om ansiktet för då torkar jag ihop direkt.

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00