När man blir sjukt sugen på något

IMG_9630
Herregud, det måste ha varit 20 år sedan senast men satan i gatan så gott; fisk”pinnar” med potatis och remouladsås!

  1. Tänk om du hade fått smaka fiskpinnar gjorda på dagsfärsk torsk istället för dessa frysblock… du skulle svimma om du fick jämföra smakerna. Det är en av fördelarna med att bo på en ö ute i Atlanten där fiskebåtarna nästan dagligen kommer in till hamn.

  2. Panerar rödspätta (schteker i mkt smör), kokar potatis, kokta ärtor/majs/paprika och slevar upp remouladsås från tuben som är vit/grön (orkar inte kolla vad det är för märke) Men snälla, jag äter det som om det vore min sista måltid.

      1. Kolla på k-salat.se
        Supergod dansk Remouladsås som man kan ha till mycket mer än fisk.
        Med lite crème Fraiche, lite curry (mild) och ”två frö” socker så är den kalasgod till tex kycklingsallad eller annan kyckling/fläskfilé-rätt också.
        Förr i tiden åkte vi Limhamn-Dragør och handlade i Dragør och då bunkrade vi med dansk remoulade, det var på den tiden färjan fortfarande fanns mellan Limhamn-Dragør…ja, jag är ”lite” gammal😉
        Kramar från Mettan i Malmö, som just klev ur ”garderoben”😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..