Efterlysning i Malmö

Läs nu klart hela det här inlägget please: Jenna som semitatuerar ögonbryn är extremt duktig på det hon gör. Hon har tidigare varit på vidareutbildning utomlands för att bl a lära sig att hjälpa tunnhåriga med att tatuera … eller, den korrekta benämningen är; att utföra kosmetisk pigmentering på huvudet.

Men, i helgen ska hon till Malmö där hon ska på ytterligare vidareutbildning men denna gång handlar det om att skapa en bröstvårta/vårtgård. Problemet är att det visat sig vara svårt att få tag i patienter.

Känner ni någon kvinna som överlevt bröstcancer och som skulle vilja ha en ny bröstvårta/vårtgård? Givetvis gratis. Behandlingen kommer ske nu på söndag, dock vet jag inte vilken tid.

Maila Jenna direkt på jenna_mehtomaa@hotmail.com. Hennes hemsida hittar ni HÄR.

…. just det ja; hon vill att jag hälsar och tackar er för den enorma respons hon fått på efterfrågan om hjälp med organiseringen av hennes patientregister.

  1. Tusan att jag inte hållt mig uppdaterad den senaste veckan. Hade behövt fylla i mina fejkvårtor. Var hos en vanlig tatuerare för några år sedan, men det kändes lite märkligt måste jag säga. Ja, ja…Får ta tag i det inom kort.

  2. Maria skriver:

    Åh vad jag önskar att jag bodde i närheten av Malmö 😔
    Då hade hon gärna fått tatuera mig.

    1. Bor du i närheten av Stockholm så kanske du får möjlighet till det senare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..