Hmm, vågar jag?

Härom dagen var jag hos Frans-Linda på Chic Clinic. (Inget samarbete, men jag länkar ändå.)

IMG_9533
Har gått hos henne i ett par år nu och är helt beroende av förlängning av fransar. 
IMG_9546
Jag går en gång i månaden.
IMG_9537
Det och frisören är en lyx jag kostar på mig.
IMG_9542
Linda brukar dessutom vaxa muschen och plocka mina bryn. Just det, här kan ni ser ärret under min hakspets!
IMG_9544
Man är ju inte direkt kyssvänlig när man går därifrån men jag är åtminstone av med mustaschen. 
IMG_9539
För 15 år sedan tatuerade jag en eyeliner. Den har hållit väldigt bra men jag har noterat att den börjat blekna en aning. Frans-Linda håller ju på med sånt fast den är inte permanent. Jag frågade varför och hon svarade att eftersom ansiktet förändras med åren så kanske det inte är jättebra om man gör en riktig tatuering. Som jag alltså gjorde. ”Tänk dom som vill ha vingar och 20 år senare, när ansiktet börjat hänga och rynkorna är ofrånkomliga, så skulle det se helt galet ut!”

Jag kan ju förstå det där, i alla fall med vingar. Men, jag funderar på om inte hon ska få göra en ny eyeliner på mig. Problemet är bara att jag är så satans jäkla ljuskänslig och jag minns från förra gången att jag bitvis var tvungen att hålla ögonen öppna, medan en stark lampa lyste rakt in i ögat för att hon som gjorde det skulle kunna se ordentligt. Det var så sjukt obehagligt. Så vidrigt att jag då tänkte ”aldrig mer!”

Min fråga till er som gjort en sån här eyeliner-pigmentering (alltså inte bestående): måste man ha ögonen öppna? Glömde att fråga Linda.

Det enda jag lade på minnet var att hon sa att jag måste vara utan fransar under en period. Ähum. Host host.

Hur som, om någon av er har gjort det här, berätta!

  1. Sus skriver:

    Gjorde min hos Jenna och blundade hela tiden. Sjukt nöjd med resultatet!

  2. Sus skriver:

    Gjort min hos Jenna och blundade hela tiden. Sjukt nöjd med resultatet!

  3. Jag jobbar ju med detta å mina kunder behöver inte titta upp… jag drar i huden så ”vattenlinjen” syns och jag kan jobba iaf.. men tekniken är säkert olika beroende på vem som gör det 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..