Någon som är duktig på organisering?

I fredags följde jag med Anna-som-köpte-mitt-hus till Bryn-Jenna. Hon skulle dit på sitt slutliga brynbehandling. 

IMG_9501
Älskar att Anna, med värsta bästa självförtroendet, är en pip-Lisa av rang! ”Ajaj … ojoj … vänta lite … ehh …okej … nu kan du fortsätta!”
IMG_9503
Brynen är a l l t i d mörka i början, innan de har läkt. Det här sitter 1-3 år. På mig sitter det max 1 år för jag är så jäkla fet just runt ögonbrynen. 
IMG_9505
Under tiden Anna blev fin så var jag barnvakt åt Gustav. Hennes bäbis. Världens goaste. Är inte riktigt redo för att bli mormor ännu men om ett par år så …
IMG_9506
En timme senare var Anna klar. Jenna hade lite tid över så hon passade på att fixa till mina.
IMG_9513
Mitt problemområde är i början av varje bryn. I mina ungdoms år var det poppis att plocka så mycket som möjligt och inte ha dom så långa. Det resulterade i att det saknas en centimeter ögonbryn på varje öga. Det är där Jenna fyller i och det är där jag är som fetast och det är det område som således försvinner.
IMG_9517
Hon ristar alltså med en skalpell och sen smackar hon på färg som åker ned i huden. 
IMG_9518
Första gången jag gjorde det här, för några år sedan, så hade hon färg på hela ögonbrynet.
IMG_9519
Jag trodde att jag skulle smälla av eftersom jag inte fattade att hon skulle torka bort överskottet. 
IMG_9524
Jenna är noga med att ta före- och efterbilder men tycker att jag alltid ser så uppstoppad ut. 
IMG_9529
Anna hängde helt otippat fram sina bröst så då var det ju inga problem med att garva läppen av sig. Hon har så jefla skruvad humor och jag är så jäkla glad över att det var just hon och hennes man James som köpte vårt hus. Helt galet otippad vänskap. 
IMG_9508
Just det ja, Jenna har megaproblem med sitt register av kunder. Jobbar som en dåre (nu ska hon ha en väldigt lång semester och är tillbaka i januari … för er som vill boka tider) och har inte tid med det administrativa. Hon frågade om jag visste ett bra sätt att organisera hennes kundregister. Jag svarade att jag skulle fråga er i bloggen. Någon vill hjälpa … mot ersättning? Kanske ett par bryn? HÄR hittar ni hennes hemsida/kontaktuppgifter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..