Sovmorgon

Hoppsan. Hade grannar över på middag igår och vaknade 08.20. Det har inte hänt sen Olof Palme blev partiledare. DÅ vet man att man har trevliga grannar. ….och det har man ju inte varit bortskämd med direkt!

IMG_9530 2
Nu ska jag in till Wilmer och äta frukost. Har en nice weekend att sa fram emot.

  1. Ragdoll skriver:

    Du som kan det här… jag har märkt aty mitt hår och hårbotten har blivit snustorrt, behöver således någon form av inpackning. Men jag är snål och vill inte lägga en massa pengar på hårprodukter som jag inte kommer använda ofta för jag är lat också. Tips mottages tacksamt. Och du, kolla in Hogengårds instagram om du inte gjort det.😉

    1. Sandra skriver:

      Löwengrips gör mitt hår supermjuk och den doftar underbart av rabarber.

  2. Hej. Vart köper du din kalkfärg ? Ska måla ett matbord. Rollar du på färgen o sen stryker på vax? Tack o kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..